Meciul România – Suedia se joacă la Craiova

Meciul România – Suedia se joacă la Craiova

10.625
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

S-a decis! Echipa națională de fotbal a României va disputa, pe 27 martie a.c., la Craiova, o partidă de verificare contra echipei naționale a Suediei, după ce autoritățile au ajuns, astăzi, la un acord. 

Adresa oficială prin care municipalitatea craioveană și-a dat acordul pentru organizarea partidei a fost semnată și trimisă, astăzi, către Federația Română de Fotbal (FRF).

Potrivit frf.ro, ultima întâlnire între cele două formații a avut loc în sferturile de finală de la Campionatul Mondial din SUA 1994, când nordicii s-au impus după loviturile de departajare.

Conform sursei mai-sus citate, Suedia se află în acest moment pe locul 18 în clasamentul FIFA/Coca-Cola, în timp ce în aceeași ierarhie tricolorii ocupă poziția 41. Echipa Suediei este calificată la Campionatul Mondial din acest an din Rusia, eliminând la baraj Italia.

FRF negociează și cu alte federații internaționale pentru stabilirea unui alt meci amical în luna martie. Naționala României va disputa următoarele jocuri oficiale în septembrie 2018, odată cu debutul noii competiții Liga Națiunilor UEFA. Tragerea la sorți a grupelor va avea loc pe 24 ianuarie 2018.

Sursa foto: frf.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4515

    BILETE DE UNDE LUAM?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.