DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Renumitul medic Alexandru Vlad Ciurea recomandă părinților ca atunci când decid ce sporturi să practice copiii lor să îi întrebe pe cei mici dacă și ei sunt de acord cu acest pas. 

Copilul nu trebuie forțat, spune medicul, ci direcționat spre ceea își dorește, pentru a face totul cu plăcere.

„Am un mare respect pentru domnișoara Simona Halep. Și ea a spus o vorbă cu care sunt perfect de acord: <<Lăsați copiii să bată mingea!>> Noi eram tare fericiți în copilăria noastră când băteam mingea…Este bine pentru copii să facă sport. Sunt întrebat des acest lucru. Din punct de vedere al disciplinei, al ordinii cerebrale, al sănătății fizice și dezvoltării, este perfect. DAR este fundamental să îi întrebăm pe copii dacă le place sportul respectiv, pentru că nu trebuie presați să facă sporturi care nu le plac.

Părinții doresc de la copiii lor maximum. Să facă mai mult decât au făcut ei…Toți dorim acest lucru. Dar nu trebuie forțați. Copilul trebie dus spre ceea ce dorește, ca să facă totul cu plăcere.

Revin la domnișoara Halep și vă mărturisesc că mi-aș dori să o văd cât mai mult în emisiunile televizate. Pentru că transmite energie pozitivă. Mi-aș dori să nu mă mai îngrozesc de câte ori deschid televizorul. Sunt atâtea lucruri frumoase pe care le-am putea vedea și noi, și copiii!”, a scris medicul pe Facebook.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.