Mesajul transmis, ieri, de Ion Prioteasa, în cadrul Şedinței Solemne a Consiliului...

Mesajul transmis, ieri, de Ion Prioteasa, în cadrul Şedinței Solemne a Consiliului Local Craiova

5,464
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La şedința ce a avut loc ieri în cadrul Şedinței Solemne a Consiliului Local Craiova, Ion Prioteasa a transmis un mesaj. „Îmi face o deosebită bucurie să fiu prezent, în această seară, la ședința solemnă a Consiliului Local Municipal și să pot transmite un cordial salut și cele mai bune gânduri ale noastre pentru dumneavoastră, stimate gazde și distinși invitați, precum și pentru toți craiovenii care își sărbătoresc Cetatea.
Bănia își celebrează, în aceste zile, trecutul însemnat, care i-a conferit un rol de prim rang în evenimentele ce au modelat istoria națională; Bănia își celebrează prezentul onorant, care ne îndreptățește să stăm cu fruntea sus în fața tuturor, Bănia îmbrățișează și recunoaște performanța.
Iată, în epoci mai vechi sau mai noi, i-am avut, pentru a deschide drumuri și a ne oferi repere de excelență, dăruire și înaltă ținută morală, pe Nicolae Titulescu, Eugeniu Carada, Constantin Brâncuși ori pe scriitorul de geniu al cărui nume stă scris pe frontispiciul acestei reputate instituții, Marin Sorescu.
În această seară, ne mândrim să fim alături de personalitățile care continuă îndelunga tradiție și se alătură bogatei galerii a cetățenilor de onoare ai urbei, după cum ne mândrim să-i avem printre noi pe elevii de excepție ai orașului – garanția că renumele Craiovei va străluci și în viitor.
În calitate de președinte al Consiliului Județean Dolj, permiteți-mi să adresez sincerele noastre felicitări Primăriei, Consiliului Local și tuturor celor implicați în buna organizare a Zilelor Municipiului, îndreptând totodată către craiovenii de pretutindeni caldele noastre urări de sănătate, fericire și împliniri. La mulți ani!“

3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-03-2011
    Mesaje
    278

    Cine I-a scris mai acest mesaj penibil?? Doamne Doamne! Vorbeste de oameni ce s-au stins de mult si daca ar mai fi trait in vremurile astea ar fi plecat si ei de aici si de elevii de exceptie ce NU o sa ramana nici ei aici pe salarii mizere si cu respect 0 !

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     18-05-2015
    Mesaje
    34
    Citat Mesaj initiat de costyn0714
    Cine I-a scris mai acest mesaj penibil?? Doamne Doamne! Vorbeste de oameni ce s-au stins de mult si daca ar mai fi trait in vremurile astea ar fi plecat si ei de aici si de elevii de exceptie ce NU o sa ramana nici ei aici pe salarii mizere si cu respect 0 !

    Ai zis ceva adevărat….de ce nu au întrebat și elevii de excepție ai Craiovei ce planuri de viitor au??

    Aveau o o surpriză imensă să afle că foarte mulți dintre elevii menționați au deja aprobări primite pentru studii în străinătate.

    Ce viitor le oferă acești tâlhari elevilor de excepție?
    Ce exemplu le oferă ??

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-04-2018
    Mesaje
    42

    “Traiasca” partidul pecerist !! Traiasca nenea “ieuro” si alte taranisme de la acest taranoi rosu care a acaparat judetul de 12 ani. N-au ce sa le faca, mafia este la putere, sunt protejati de ai lor care i-au pus in functie. De ciuma n-ai cum sa scapi doar daca iesi peste ei sa-i macelaresti cu mitraliera, ca altfel n-ai cum.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.