Mihai Fifor a preluat conducerea Ministerului Afacerilor Interne

Mihai Fifor a preluat conducerea Ministerului Afacerilor Interne

628
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Mihai Fifor a preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, anunțul fiind făcut chiar de el, pe pagina de Facebook. 

Mihai Fifor dă asigurări că se va implica în tot ceea ce presupun cercetările în cazul din Caracal și că va comunica periodic despre ceea ce descoperă cu ocazia derulării anchetei.

„Am preluat interimatul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, ca urmare a solicitării Prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Vă asigur că vom continua toate cercetările necesare în cazul din Caracal, pentru identificarea adevărului și pentru sancționarea tuturor celor care nu au acționat profesionist și eficient în acest caz.

Am mandat din partea Premierului să inițiez un proces radical de luptă împotriva criminalității și de reformare a sistemului.

De asemenea, din respect pentru familiile victimelor și pentru cetățenii care urmăresc evoluțiile, mă angajez să asigur o mai mare transparență în comunicarea periodică în acest caz. Vom pune la dispoziție constant informațiile oficiale care ies la iveală din demersurile pe care le facem”, este mesajul lui Mihai Fifor.

2 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7595

  Aoleu….

 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   22-03-2009
  Locatie
   On the runway
  Mesaje
  279

  Tot coruptii vin sa „reformeze sistemul” ?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.