DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Gările Filiași, Caracal și Roșiori Nord vor intra în proces de modernizare, valoarea totală a investițiilor fiind  47,5 milioane de lei, anunță Compania CFR. 

Potrivit informării Companiei CFR, SRCF Craiova a lansat licitațiile pentru modernizarea stațiilor Roșiori Nord, Caracal și Filiași, investiție în valoare totală estimată de 47.526.140 de lei.

Sursa de finanţare este prevăzută în Programul Transporturi (PT) 2021 – 2027.

Licitațiile publice vizează elaborarea proiectelor tehnice și execuția lucrărilor de modernizare a celor trei stații de cale ferată, termenul pentru deschiderea ofertelor fiind 14 mai 2024.

Durata pentru elaborarea proiectului tehnic, pentru toate cele trei obiective, va fi de nouă luni, iar execuția lucrărilor va dura 20 de luni pentru stația Roșiori Nord, 11 luni pentru Stația Caracal și 26 de luni pentru stația Filiași.

Pentru Filiași, modernizarea presupune o construcție nouă de călători în stația Filiași, săli de așteptare, spații comeriale, grupuri sanitare pe categorii de gen și pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv spațiu pentru Mama și Copilul, montare de panouri fotovoltaice.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.