DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mai multe unități economice din Craiova, având ca domeniu de activitate morărit-panificație, au fost amendate, joi, din cauza neregulilor depistate în urma unui control efectuat de către poliţiştii de la „Economic” împreună cu reprezentanții DSVSA Dolj. 

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Dolj, au fost verificați verificaţi 17 agenţi economici care produc sau comercializează produse de morărit sau panificaţie.

Au fost date cinci amenzi, în urma acestui control.

„În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 5 sancţiuni contravenţionale, 2 sancţiuni la O.U.G. nr. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, în valoare de 3.000 lei şi  3 sancţiuni la H.G. nr. 984/2005, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, în valoare de 30.000 lei. De asemenea, a fost confiscată suma de 319 lei”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

La unul dintre magazine s-a găsit o sumă de bani care nu era evidențiată în casa de marcat. Agentul economic a fost amendat cu 1.500 de lei și a și fost lăsat fără banii găsiți în sertar și „nebătuți” în casă.

 

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.