Olguța Vasilescu, apel către Guvern: ”Firma de biscuiți ETI poate pierde piețele...

Olguța Vasilescu, apel către Guvern: ”Firma de biscuiți ETI poate pierde piețele de desfacere! Supraviețuim crizei dacă mâncăm mai mulți biscuiți?”

6.895
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Fost ministru al Muncii și fost primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu a transmis, printr-o postare pe pagina personală de Facebook, un apel către guvernanți prin care le cere să revină asupra unei măsuri luate în contextul epidemiologic și al ordonanțelor militare, aceea ca exportul de biscuiți să fie interzis. Fostul edil al Craiovei a argumentat, printr-un exemplu, cel al firmei turcești ETI care în timpul mandatului său de primar a deschis în Bănie o fabrică de biscuiți, că statul român mai mult va pierde dacă societatea nu își va mai putea vinde marfa în afara României.

Vasilescu explică faptul că ETI exportă aproape toate produsele fabricate la Craiova, iar interzicerea exportului ar fi o ”greșeală”.

Apel catre guvernul Romaniei! Modificati ordonanta militara care prevede interzicerea exportului produselor de panificatie gata ambalate! Firma de biscuiti ETI, pe care am reusit cu greu sa o convingem sa deschida doua fabrici la Craiova, exporta, in proportie de 80 la suta, biscuiti si alte produse fabricate aici, in tari din UE si spatiul ex sovietic. O facea inainte de criza si e normal, daca nu chiar imperativ, sa o faca si in aceasta perioada de criza! Statul roman castiga, nu pierde nimic! In schimb, firma poate pierde pietele de desfacere! Castigate cu greu! Nu merg pe retorica celor care spun ca sunt persoane care vor ca Romania sa piarda si pietele pe care le mai are pentru export… Cred ca e vorba de o simpla greseala… Reveniti asupra ei! Credeti ca supravietuim crizei daca mancam mai multi biscuiti?”, a scris Olguța Vasilescu pe Facebook.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-08-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    14

    Dacă „ai primit” trebuie să-i ajuți în continuare!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.