Partidul Alternativa Dreaptă îl anunță pe Emil Iulian Mladin drept candidat la...

Partidul Alternativa Dreaptă îl anunță pe Emil Iulian Mladin drept candidat la funcția de edil al Craiovei

6.426
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Emil Iulian Mladin va fi candidatul Partidului Alternativa Dreaptă (AD), anunță reprezentanții formațiunii politice, care precizează că acesta este primul pas practic din procesul de pregătire, organizare şi dezvoltare instituţională, în vederea participării la alegerile locale din acest an.

Cu o adeziune recentă la Alternativa Dreaptă, Emil Mladin spune că alături de acest partid ”este mult mai potrivit şi cu mult mai multe şanse de reuşită să candidez pentru Craiova şi Dolj”.

Prin profilul meu de întreprinzător, de persoană activă în mediul privat, de antreprenor cu rezultate clare şi fără datorii la stat, aduc alternativa reală de candidat înaintea oltenilor din Bănie şi cu responsabilitate le voi solicita voturile pentru a demara schimbarea dorită de foarte mulţi: oameni corecţi în administraţia publică locală, cu experienţă managerială relevantă, care prin implicare şi dedicare, pot schimba în bine Craiova şi Dolj”, declară Mladin.

Candidatul AD a fost membru PNȚCD, a cochetat și cu ALDE, însă la Primăria Craiova a mai candidat, în trecut, ca independent.

Alternativa Dreaptă reprezintă proiectul politic de coagulare a Dreptei conservatoare, creștin-democrată și clasic liberală, inițiat, susținut și compus din Partidul M10Forta Moldova, Alianța Conservatoare și Alternativa Dreaptă.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.