DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, din Gângiova, județul Dolj, a fost rănit, vineri dimineață, după ce a fost lovit de o mașină, pe o stradă din Craiova. 

Bărbatul traversa strada regulamentar, spun reprezentanții IPJ Dolj.

„În această dimineață, în jurul orei 09.30, un bărbat de 63 ani, din Craiova, conducea un autoturism pe bulevardul Dacia, către bulevardul Decebal, iar la trecerea de pietoni de la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918, nu a acordat prioritate și a lovit un alt bărbat de 39 ani din Gangiova, care traversa strada regulamentar pe marcajul pietonal. În urma accidentului pietonul a suferit leziuni ușoare. Politistii continua cercetarile sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, arată IPJ Dolj.

Persoanele implicate în evenimentul rutier au fost testate, constatându-se că soferul nu se afla sub influența alcoolului, în schimb, pietonul avea o alcoolemie de 0,49 mg/l alcool în aerul expirat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.