DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O explozie s-a produs, miercuri seara, într-un bloc de nefamiliști din Craiova. O parte a etajului s-a prăbușit, iar în urma deflagrației trei persoane sunt afectate, dintre care una este inconștientă.

UPDATE 1/ În cazul unei femei extrase de sub dărâmături a fost declarat decesul, alte două persoane au fost transportate la spital.

Este vorba despre un bloc situat pe strada Brestei.

La nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

„Forțe alocate: 1 autospecială de stingere, 2 autospeciale de descarcerare, 1 container multirisc, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 3 ambulanțe SMURD și 2 ambulanțe aparținând SAJ”, arată ISU Dolj.

Trei persoane sunt afectate, dintre care una inconștientă.

„Din informațiile primite la acest moment, în urma deflagrației, 3 persoane sunt afectate, dintre care 1 este inconștientă. Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil”, arată ISU Dolj.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.