DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 4,00)

Florentin Corbeanu, un poliţist rutier din Craiova, în vârstă de 51 de ani, a câştigat cele mai importante concursuri organizate în ultima perioadă, de Federaţia Română de Culturism şi Fitness.

Astfel, în luna mai a acestui an, poliţiştul s-a clasat pe locul al II-lea la Campionatul European, categoria Man s Phisique 50 ani +, organizat în Spania de I.F.B.B.

În septembrie, anul trecut, poliţiştul a câştigat Cupa României la Culturism şi Fitness, iar în luna octombrie a aceluiași an a devenit campion naţional la acelaşi sport, câştigând medalia de aur la Campionatul Naţional, organizat la Sibiu.

În prezent, Florentin Corbeanu este agent şef principal de poliţie şi lucrează în cadrul Biroului Rutier Craiova.

„Acesta a fost felicitat atât de colegi, cât şi de conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, de asemenea fiindu-i înmânată şi o diplomă de merit pentru obţinerea unor rezultatele foarte bune la competiţiile sportive la care a participat”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

Poliţiştul a mai fost campion naţional şi în urmă cu 30 de ani, iar la campionatul de anul trecut, desfăşurat în perioada 5-6 octombrie, la Sibiu, acesta a câştigat din nou medalia de aur.

În decembrie 2020, poliţistul a reprezintat România la Campionatul Mondial de Culturism şi Fitness organizat în în Spania – Tarragona, unde a ocupat locul 5.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.