Prinși cu substanțe interzise în Parcul Romanescu din Craiova

Prinși cu substanțe interzise în Parcul Romanescu din Craiova

3.055
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 20 de persoane, cu vârste cuprinse 15 și 29 de ani, au fost prinse consumând substanțe psihoactive, în ultimele trei luni, în Parcul Nicolae Romanescu din Craiova.

Potrivit unui comunicat al Poliției Locale Craiova, persoanele respective își și confecționau țigările.

„În urma desfășurării activităților de patrulare de către polițiștii locali cu atribuții de menținere a ordinii publice, precum și a activității desfășurată de către dispecerii ce asigură monitorizarea Parcului „Nicolae Romanescu”, în ultimele 3 luni au fost surprinse în flagrant și depistate un număr de 22 persoane ce confecționau artizanal și consumau pe domeniul public țigări ce conțineau substanțe euforizante psihoactive”, se arată într-un comunicat al Poliției Locale Craiova.

Asupra acestora s-au găsit plicuri cu resturi vegetale de culoare verde oliv, plicuri de plastic transparent cu închidere tip ziplock ce conțineau muguri vegetali, precum și dispozitive de mărunțit tip „grinder”.

„Persoanele în cauză, cu vârste cuprinse între 15 – 29 ani, au fost conduse la sediul Poliției Locale unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de lege, iar materialele vegetale și dispozitivele au fost înaintate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, pentru a finaliza cercetările și a dispune măsurile legale în aceste cazuri”, se mai arată în comunicat.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.