DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Programul „Lapte, corn și măr” a debutat fără probleme în județul Dolj, elevii găsind produsele pe bănci chiar din a doua zi de școală.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile, aproximativ 56.000 de elevi doljeni beneficiază de acest program, în anul școlar 2021-2022.

Începând de marți au fost distribuite aceste produse, beneficiarii primindu-le și pe cele aferente zilei de luni.

„Anul acesta, procedura de desemnare a furnizorilor de lapte, corn și măr a fost încheiată la timp pentru ca produsele să poată fi pe băncile școlilor încă din prima zi de cursuri. Aproximativ 56.000 de elevi din Dolj beneficiază, pe parcursul anului școlar 2021-2022, de Programul pentru școli <<Lapte, corn și măr>>. Fiecare dintre elevii care vor merge la școală va primi, în funcție de un program zilnic stabilit, lapte și corn, iaurt și corn sau măr și biscuiți. Consiliul Județean Dolj implementează acest program național și se va asigura ca derularea lui se desfășoară conform standardelor stabilite, în interesul tuturor elevilor”, a declarat Cosmin Vasile.

Elevii vor primi un iaurt și un corn-luni, marți și miercuri-corn și lapte, și joi și vineri primesc măr și biscuiți.

În cazul în care cursurile se fac online, în funcție de rata infectărilor, se suspendă și furnizarea produselor.

La cererea școlii, însă, când se reiau cursurile în format fizic, se pot primi toate produsele pentru perioada în care instituția a fost închisă. Într-o astfel de situație, spun reprezentanții CJ Dolj, se face o solicitare specială.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.