Protest de amploare la Spitalul de Psihiatrie din Poiana Mare

Protest de amploare la Spitalul de Psihiatrie din Poiana Mare

29,530
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Noua grilă de salarizare din sănătate i-a scos în stradă pe angajații Spitalului de Psihiatrie din Poiana Mare. Oamenii au abandonat lucurul si au ieșit în curtea instituției nemulțumiți că nu și-au primit salariile și nici nu știu câți bani vor primi.
Luni ar trebui să primească salariile, însă nu se știe dacă acest lucru de va întâmpla deoarece situația sporurilor este încă incertă. Oamenii sunt nemulțumiți și spun că dacă le vor fi tăiate sporurile vor ieși în stradă. Munca cu pacienții cu probleme psihice este foarte solicitantă și salariile atractive i-au făcut pe mulți să nu renunțe. “Am auzit pe cineva spunând că știe când vine la munca dar nu și când pleacă. Este adevărat că noi lucrăm cu cu pacienții bolnavi psihic care sunt foarte imprevizibili și nu stim niciodată dacă mai plecăm acasă, știm că venim, dar nu știm dacă mai ajungem”, a spus Vera Tomescu, asistent medical. “Deocamdată s-au făcut simulări și sporul s-a redus la 50%, deci automat ne va scădea și salariu, plafonâdu-se acest spor”, a adăugat un coleg.
Angajații Spitalului de Psihiatrie din Poiana Mare spun că vor protesta zi de zi până se va lămuri situația. “Suntem într-o dilemă foarte mare și suntem supărați că se lovește în persoanele care chiar merită. Luni ar trebui să primim banii, dar habar-nu avem dacă o să îi primim și mai ales cât o să primim. Noi nici măcar nu știm ce se întâmplă în sănătate, mai ales aici. Vrem să știm și noi, nu să fim păcăliți și duși de nas”, a declarat Ștefan Vasile, asistent Spitalul Poiana Mare.

3 COMENTARII

 1. #1
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7031

  Oamenii astia lucreaza in conditii de risc maxim. Ar trebui platiti triplu.

 2. #2
  De-al casei
  Data de inscriere
   01-02-2013
  Mesaje
  459
  Citat Mesaj initiat de koss®
  Oamenii astia lucreaza in conditii de risc maxim. Ar trebui platiti triplu.

  Așa se vede din afară, nu?

 3. #3
  Insane
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  7031

  Poti sa te duci tu sa lucrezi cu nebunii sa vezi daca iti convine pe salariu ala. La fel poti sa te duci sa lucrezi cu aia de au SIDA ori alte boli contagioase sa vezi daca iti convine pe salariu ala.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.