RAR Dolj și Rutiera, controale în Craiova

RAR Dolj și Rutiera, controale în Craiova

2.470
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mașini cu defecțiuni la sistemul de iluminare, la cel de frânare, anvelope uzate peste limită, acestea sunt câteva dintre neregulile pe care le-au depistat polițiștii doljeni și reprezentanții RAR Dolj, marți, cu ocazia unui control derulat în acest sens.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru, a menționat că acțiunea derulată de către polițiștii de la Rutieră împreună cu lucrători din cadrul Registrului Auto Român-Agenția Dolj, a vizat municipiul Craiova.

În urma abaterilor constatate, poliţiştii au aplicat 84 de amenzi, în valoare de aproximativ 20.000 de lei. Cele mai multe mașini verificate au avut probleme la sistemul de frânare, la cel de iluminare și foarte multe autoturisme aveau cauciucuri deteriorate.

Ca măsuri complementare au fost reţinute 12 permise de conducere şi retrase nouă certificate de înmatriculare, a mai spus reprezentantul IPJ Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.