Recomandările devin obligații! Persoanele peste 65 de ani, obligate să stea în...

Recomandările devin obligații! Persoanele peste 65 de ani, obligate să stea în casă. Restul, afară doar la serviciu și cumpărături

7.925
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele României a anunțat, marți, 24 martie a.c., că s-a decis luarea unor măsuri suplimentare pentru a încetini răspândirea infecției. Astfel, de miercuri, se vor introduce noi restricții de circulație și noi restricții pentru români, în sensul că ce a fost până acum o recomandare devine obligație, după principiul „stăm acasă”.

Oamenii pot ieși ca să meargă la serviciu și să se întoarcă de la serviciu, să iasă să își facă cumpărăturile absolut necesare de alimente, cu mențiunea că aceste restricții devin obligații!

Pe de altă parte, a mai anuțat președintele, pentru persoanele care sunt în carantină sau în izolare va fi luată măsura de supraveghere electronică, ”fiindcă este absolută nevoie ca aceste măsuri să fie respectate integral”.

De miercuri, și Armata va fi folosită, cu personal care va veni să suplimenteze forțele de ordine publică, Jandarmerie și Poliție.

Persoanele cele mai vulnerabile, de peste 65 de ani, se vor supune unor restricții speciale, în sensul că vor trebui să stea tot timpul acasă.

Aceste restricții, pe care tocmai le-am menționat, vor fi prelucrate în cursul zilei de astăzi într-o ordonanță militară, ordonanță militară care se va finaliza până la sfârșitul acestei zile”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.