DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Seara trecută, polițiști din cadrul Poliției Orașului Dăbuleni au fost sesizați de către un bărbat, din orașul Dăbuleni, cu privire la faptul că autoturismul cu care se deplasa pe strada Unirii a fost acroșat de o altă mașină. 

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că un tânăr de 24 de ani, din comuna Grojdibodu, județul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii, la ieșirea din oraşul Dăbuleni, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu autoturismul apelantului.

Tânărul din județul Olt a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la o unitate medicală în vederea prelevării de mostre biologice.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.