DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, a verificat, vineri, stadiul lucrărilor pe Tronsonul I al Drumului Expres Craiova-Pitești, aflând cu această ocazie, de la constructor, că forța de muncă este o mare problemă.  

Reprezentantul firmei de construcții a menționat că a luat în calcul să aducă muncitori de peste hotare pentru că pe piața muncii din România este greu să găsească personal calificat.

„Avem, în prezent, 205,210 persoane angajate. Lucrările se derulează zilnic. Forța de muncă este o problemă foarte mare.  Găsim persoane necalificate. Fierarii, betoniștii și cooperatorii de utilaje îi aducem din toată țara. Luăm foarte mulți începători și îi pregătim aici”, a explicat reprezentantul firmei de construcții.

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a dat asigurări că va vorbi cu ministrul pentru ca Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă să facă mai multe cursuri de calificare și recalificare.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.