DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Șase studenţi din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti –  Facultatea Jandarmi se află la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihai Bravul” Dolj pentru a desfăşura stagiul de practică, în perioada 22 iulie-4 august.

Tinerii sunt studeți în primul an și urmează să fie coordonaţi şi îndrumaţi de către jandarmi cu experienţă în activitatea profesională. De asemenea, potrivit IJJ Dolj, aceștia vor participa la toate activităţile instituției, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa de practică.

„Conducerea IJJ Dolj le-a prezentat tinerilor studenţi aspecte legate de specificul unităţii, atribuţiile, programul şi misiunile desfăşurate de jandarmii doljeni în zona de competenţă teritorială. Acest stagiu are un caracter practic – aplicativ, iar viitorii ofiţeri au fost repartizaţi în misiuni de ordine publică pentru a-şi pune în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs şi pentru a cunoaşte şi a-şi însuşi cât mai bine aspectele legate de munca de jandarm urmând ca la sfârşitul perioadei, fiecare să fie evaluat asupra modului de desfăşurare a stagiului de practică”, au transmis reprezentanții IJJ Dolj, în cadrul unui comunicat de presă.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.