DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 3,80)

Șoferul din cadrul RAT Craiova, care a umilit o tânără cu dizabilități, nepermițându-i accesul în autobuz, și-a pierdut locul de muncă, anunță reprezentanții societății de transport. 

Incidentul a avut loc miercuri, când șoferul a refuzat să încline rampa de acces în autobuz pentru o tânără aflată într-un scaun cu rotile.

Angajatul RAT Craiova a închis ușile mijlocului de transport și a plecat liniștit din stație, deși tânăra îi ceruse ajutorul și era obligația lui să încline acea rampă de care autobuzul dispune.

„Având în vedere incidentul ce a avut loc în data de 22.05.2024, în care un conducător auto al societății a refuzat coborârea rampei pentru accesul unei persoane cu dizabilități în mijlocul de transport, RAT Craiova își cere scuze și asigură publicul călător că suntem total împotriva unui asemenea comportament.

Vă comunicăm totodată că, începând cu data de 24.05.2024, salariatului ce s-a făcut vinovat de incidentul menționat anterior, i-a încetat contractul individual de muncă.

Luăm toate măsurile ce se impun pentru ca salariații societății noastre să conștientizeze că dotarea performantă a parcului auto de către Primăria Municipiului Craiova nu este suficientă pentru ca transportul public să se desfășoare la nivelul calității și normalității dintr-o societate civilizată, fără îndeplinirea corespunzătoare a sarcinilor de serviciu de către tot personalul societății și totodată fără un dram de umanitate, respect și empatie față de cetățenii Craiovei.

Asigurăm publicul călător că depunem toate eforturile ca astfel de incidente regretabile să nu se mai întâmple”, arată RAT Craiova, într-un comunicat de presă.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.