DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Primăriei Craiova anunţă că, în perioada 25 august, ora 06.00 – 29 august, ora 24.00, pentru desfășurarea Festivalului IntenCity, ce va avea loc în incinta Stadionului Ion Oblemenco, se va restricţiona circulaţia rutieră pe două tronsoane de drum. 

Potrivit Primăriei Craiova, este vorba despre Bulevardul Ilie Balaci, tronsonul cuprins între intersecţia cu bld. 1 Mai și str. Gheorghe Bibescu, până la intrarea principală în Complexul Sportiv Craiova, numai pe sensul de mers dinspre bld. Știrbei Vodă către intersecția cu str. Banu Stepan.

„Traficul rutier, în zona şi perioada menţionate, va fi deviat pe arterele adiacente.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, respectiv către str. Erou Valentin Leoveanu, precum și a clienților stației peco din zona intersecției str. Gheorghe Bibescu-bld. Ilie Balaci-bld 1 Mai”, arată Primăria Craiova într-un comunicat de presă.

În situaţia în care mașinile staționate în zona restricţionată obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere.

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.