DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Peste 3.300 de elevi din județul Dolj au susținut, luni, proba scrisă la limba și literatura română din cadrul simulării examenului de Bacalaureat Național pentru elevii din clasele terminale.

Potrivit ISJ Dolj, au fost înscriși 3.917 elevi pentru a susține proba, fiind 3.349 de prezenți și 568 absenți.

„Cel mai ridicat procent de prezență a fost înregistrat la: Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Grigorie Teologul” Craiova (100%), Colegiul Național Militar ”Tudor Vladimirescu” Craiova (100%), Liceul Teoretic ”Independența” Calafat (99,14%), Liceul Teoretic ”Tudor Arghezi” Craiova (98,14%),Liceul Teoretic Bechet (95,44%), Liceul Teoretic „Adrian Paunescu” Bârca (90,47%)”, a menționat Nicoleta Lițoiu, purtător de cuvânt al ISJ Dolj.

Proba a început la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, s-au distribuit subiectele. Accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8:30.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Simularea națională va continua mâine, cu proba obligatorie a profilului – Matematică sau Istorie  și miercuri cu proba la alegere a profilului şi specializării.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.