Tânăr de 19 ani, înecat în Dunăre

Tânăr de 19 ani, înecat în Dunăre

20.416
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Mehedinţi, și-a pierdut viața, duminică seara, înecat în Dunăre, în zona Cetate din județul Dolj. 

„În urma apelului venit pe 112, echipajul de cautare salvare din cadrul Detasamentului de Pompieri Calafat s-a deplasat pe raza localității Cetate pentru căutarea unei persoane posibil inecata in fluviul Dunarea. Victima a fost scoasă din apă, s-au efectuat manevre de resuscitare dar nu a răspuns, fiind declarat decesul”, au transmis reprezentanții ISU Dolj.

„Este vorba de un tânăr de 19 ani, din Cujmir, care s-a dus la Dunăre pentru a face baie în zona localității Cetate. Acesta era însoțit de mai multi prieteni. Ar fi intrat în apa cu alt baiat, însă pentru că nu ar fi știut să înoate foarte bine a fost tras sub apa. Cel care intrase cu el în apa ar fi încercat să îl salveze. A fost găsit de scafandrii s-au făcut manevre de resuscitare, însă acesta era deja decedat”, au menționat reprezentanții IPJ Dolj.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.