Tânăr din Băilești prins în trafic cu produse contrafăcute. Polițiștii au confiscat...

Tânăr din Băilești prins în trafic cu produse contrafăcute. Polițiștii au confiscat încălțăminte, cosmetice și sume de bani

1.991
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O acţiune pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite din domeniul „ drepturilor de autor” a fost organizată, astăzi, de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului Rutier şi Serviciului Criminalistic din județul Dolj. 

Potrivit IPJ Dolj, în cadrul acestei acțiuni a  fost oprit în trafic un autoturism, condus de un bărbat de 28 de ani, din Băileşti, iar cu ocazia verificărilor efectuate asupra acestuia, dar şi asupra autoturismului condus, au fost identificate produse cosmetice, articole de încălțăminte şi îmbrăcăminte purtând însemnele și inscripțiile unor mărci înregistrate, pentru care nu s-au prezentat documente de originalitate sau autenticitate, suma de 2.460 euro, precum şi cantitatea de 20 de grame de aur.

Valoarea mărfurilor confiscate este de 21.600 lei.

„Bunurile şi suma de bani au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, pentru produse identice sau similare”, a declarat Mihaela Gîrd, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.