DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

UPDATE: Tânăra a fost identificată, marți, 9 iunie a.c., de polițiști din cadrul Postului de Poliție Vârvoru de Sus pe raza localității și a fost încredințată reprezentanților centrului. S-a stabilit că aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

***

tânără în vârstă de 19 ani este căutată de către polițiștii doljeni după ce aceasta, noaptea trecută, a plecat din centrul de îngrijire și asistență a persoanelor adulte cu dizabilități, unde stătea, și nu a mai revenit.

Potrivit IPJ Dolj, la momentul plecării, tânăra purta un tricou albastru din bumbac, pantaloni albaștri, iar în picioare o pereche de papuci din cauciuc, de culoare roșie.

Loredana Nicoleta Gheorghiu are următoarele semnalmente: înălțime 1,59 m, greutate 67 kg, păr șaten, tuns scurt, față ovală, ochi căprui, nas drept, bărbie mijlocie, fără semne particulare.

Persoanele care dețin informații utile cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.