DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentanții Primăriei Municipiului Craiova anunţă că, începând cu data de 17 septembrie, ora 19:00, până la data de 20 septembrie, ora 06:00, pentru desfăşurarea evenimentului „The Artist Awards” ce va avea loc în Piața Mihai Viteazul, se va închide circulaţia rutieră pe mai multe străzi din centrul municipiului. 

Conform autorităților locale, străzile pe care nu vor mai circula mașinile sunt Popa Şapcă; A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Romul și Unirii, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.

„În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, acestea vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere”, anunță Primăria Craiova.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim de circulaţie prioritară, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum șia vehiculelor care transportă persoane cu handicap.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.