DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un grav accident rutier a avut loc, joi, la Craiova, pe strada Calea Bucureşti.

Din primele informaţii, în accident sunt implicate trei autoturisme, între care și un taxi, iar o persoană este încarcerată.

La faţa locului intervin mai multe echipaje de la poliţie, descarcerarea şi ambulanţe SMURD.

O femeie a fost transportată la spital, iar restul victimelor refuză acest lucru.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că o femeie de 45 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe strada Carol 1, la intersecţia cu strada Calea Bucureşti, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din aceeaşi localitate.

Din impact, autoturismul condus de femeia de 45 de ani, a fost proiectat într-un alt autoturism oprit la semafor pe sensul opus.

În urma evenimentului rutier, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, menționează IPJ Dolj.

Conducătorii auto fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.