DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Salubritate Craiova, prin Centrul de Adopții Canine Craiova, organizează sâmbătă, 15 iunie 2024, în zona Debarcader din Parcul „Nicolae Romanescu”, în intervalul orar 10:00-14:00, un nou târg de adopții canine.

Astfel, o parte dintre cățelușii aflați în Adăpostul canin Craiova vor fi prezentați craiovenilor, care sunt invitați să îi cunoască, să socializeze cu ei și, mai ales, să îi ia acasă, pentru a le oferi un loc sigur, pe viață.

„Cererea de a organiza astfel de târguri este din ce în ce mai mare, astfel că venim în fața craiovenilor cu un nou târg de adopții canine, un prilej deosebit pentru cetățeni să ne cunoască, atât pe noi, cât și pe câinii pe care îi avem cazați în adăpost. Sperăm să scriem din nou povești frumoase între oameni și acești câini minunați, care considerăm că au tot potențialul de a fi adoptați, având în vedere cum pot schimba viața oamenilor și locul care le va deveni casă. Site-ul nostru oficial, www.adapostcanincraiova.ro, este în continuare la dispoziția cetățenilor, unde ei pot găsi imagini și informații actualizate zilnic despre câinii din adăpost, astfel încât procesul de adopție să fie mult mai simplu și mai prietenos”, a declarat directorul Salubritate Craiova, Mihai Butari.

Ulterior adopției, care este gratuită și se face în baza cărții de identitate, datele noului stăpân și ale câinelui adoptat vor fi trecute în RECS (Registrul Electronic al Câinilor cu Stăpân).

Târgului de adopții canine i se alătură și sponsorul Maxi Pet România, care va oferi surprize fiecărei persoane ce va adopta un cățeluș. De asemenea, alături de Salubritate Craiova vor fi atât ONG-ul Lumea lui Patrocle, cât și voluntarii de la Interact Craiova, din dragoste pentru animale și pentru spiritul civic. Nu în ultimul rând, ne vom bucura din nou și de prezența ofițerilor Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Vă reamintim că puteți adopta oricând un câine de la Adăpostul canin Craiova (localizat pe DJ 606, la ieșirea din Craiova spre Breasta, înainte de podul peste Jiu, pe partea dreaptă), care are următorul program de vizitare.

– luni-vineri: 10:00 – 18:00;

– sâmbăta, duminica și în zilele de sărbători legale: 11:00 – 13:00.

Accesul în adăpostul canin se face pe baza cărții de identitate.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.