Un șofer mort de beat a provocat un accident la Craiova. O...

Un șofer mort de beat a provocat un accident la Craiova. O femeie a fost transportată la spital

3.275
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

O femeie a ajuns la spital, în această seară, în urma unui accident rutier produs de șofer băut, pe strada Henry Coandă, din municipiul Craiova. Trei mașini au fost implicate în eveniment. 

Potrivit IPJ Dolj, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 32 de ani, din comuna Podari, în timp ce conducea un autoturism pe strada Henry Coandă, nu a păstrat o distanță regulamentară față de autoturismul din fața sa, condus de o femeie de 42 de ani, din comuna Breasta, intrând în coliziune față-spate cu aceasta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în autoturismul din fața sa.

În urma evenimentului rutier, femeia de 42 de ani a necesitat îngrijiri medicale fiind transportată la spital.

Bărbatul de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,46 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Având în vedere starea de ebrietate a bărbatului, acesta nu a putut fi supus testării preliminare privind consumul de substanțe psihoactive, însă a fost transportat la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a îmbibației alcoolice în sânge, cât și a consumului de substanțe interzise”, arată IPJ Dolj.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.



1 COMENTARIU

  1. #1

    Mesaje

    […]  » Citește mai mult… […]

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.