Un tânăr a încercat să intre în Judecătoria Craiova cu un spray...

Un tânăr a încercat să intre în Judecătoria Craiova cu un spray lacrimogen

2.234
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat în vârstă de 24 de ani, din comuna Sadova, a încercat să intre, marți, în sediul Judecătoriei Craiova, având asupra sa un spray lacrimogen. Întrebat dacă are obiecte interzise prin lege, acesta a negat, însă, în urma controlului făcut de jandarmii care asigură paza s-a dovedit că mințise.

Jandarmii, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dolj, aflaţi în serviciul de pază şi protecţie la sediul Judecătoriei Craiova, au depistat, la intrarea în sediul instituţiei, un tânăr ce avea, într-o geantă de umăr, un spray lacrimogen.

«Fiind întrebat dacă deţine arme sau obiecte interzise la deţinere, numitul M. D., în vârstă de 24 de ani, din comuna Sadova, județul Dolj, a precizat că nu deţine astfel de obiecte, însă în urma controlului efectuat asupra genţii, a fost găsit un spray lacrimogen. Persoanei i-au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”port sau folosire fără drept de obiecte periculoase” şi au fost înaintate organelor competente pentru soluţionare», au precizat reprezentanții IJJ Dolj.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.