DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Unul dintre criminalii milionarului din Sibiu a fost prins în comuna Valea Stanciului din Dolj, seara trecută, și dus în fața procurorilor din Sibiu.

Anchetatorii au anunțat că ceilalți doi criminali, dar și complicea lor au fugit din țară imediat după ce au comis fapta.

Celălalt complice al indivizilor, ridicat de polițiști din Timiș, a fost arestat.

Bărbatul din Dolj se numește Laurenţiu Lăcătuşu, are 31 de ani și este fost boxer. Pe numele lui a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Tânărul a fost prins în localitatea Valea Stanciului, în timp ce se plimba cu motocicleta. A fost condus la sediul IPJ Dolj, iar de aici a fost dus în Arestul IPJ Sibiu, unde a fost reținut pentru 24 de ore.

Omul de afaceri din Sibiu Adrian Kreiner a murit după ce a fost victima unui jaf în propria casă. Suspecţii – patru bărbaţi şi o femeie – au venit din judeţul Timiş, au închiriat un apartament și au urmărit casa victimei din podul unui imobil aflat peste drum. În noaptea de 6 noiembrie au pătruns în locuinţa lui Adrian Kreiner, prin garaj, după ce au deşurubat becurile din curte.

Trei indivizi cu cagule pe față au intrat în casa lui din Sibiu și l-au legat de mâini şi de picioare. El a fost pus pe jos, în living, într-o poziţie specifică de tortură, care duce la paralizie.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.