(Video) Cadrele medicale de la „Victor Babeș” Craiova au jucat hora în...

(Video) Cadrele medicale de la „Victor Babeș” Craiova au jucat hora în curtea spitalului

22.210
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(7 voturi, media: 1,86)

Cadrele medicale de la Spitalul Victor Babeș Craiova s-au prins în horă, joi, în curtea unității medicale, dansând și cântând minute bune versurile „Oltean sunt, oltean îmi zice, Oltean sunt oriund’ m-oi duce”.  

Personalul medical a postat filmulețul pe pagina de facebook a instituției, încurajările neîntârziind să apară. Mesajul este emoționant, cadrele medicale „vorbind”, astfel, despre dorința lor de a depăși cu bine aceste momente.

Cadrele medicale au făcut acest lucru, mulțumite fiind că după o luptă grea, au reuși să salveze viața primul pacient infectat cu noul virus, internat în acest spital.

Este vorba despre un bărbat din Caracal care a fost internat la „Victor Babeș”  în data de 6 martie. În toată această perioadă, bărbatul a trecut prin momente grele, reușind într-un final să iasă învingător din această luptă, anunță directorul unității medicale, Adina Turcu.

Începând de astăzi, la acest spital a fost pus în funcțiune un aparat rapid de testare, capacitatea de lucru crescând de la 40 la 280 de teste în 24 de ore.

Gepostet von Spitalul Clinic de BI şi PNF „Victor Babeş“ Craiova am Donnerstag, 9. April 2020



2 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    7670

    Caragiale e mic copil. Prea multă stare de urgență dăunează grav sănătații mintale se pare.

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    53

    Apropo’ …. pacientul in cauza, sa-i dea Dzeu multa sanatate, a fost externat ieri, 8 aprilie, conform informatiilor oficiale oferite pe site-ul INSP, cu harta COVID 19!! Azi e 9 aprilie …. cui i=au mai dansat, azi. doamnele din poza, intrucat pacientul plecase de ieri????

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.