VIDEO. Copil de 14 ani, bătut și umilit de un altul cu...

VIDEO. Copil de 14 ani, bătut și umilit de un altul cu un an mai mare, în satul Sfircea

6.513
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Polițiștii doljeni fac cercetări într-un nou caz de lovire în care sunt implicați elevi, un băiat fiind bătut de un altul, pe o stradă din satul Sfircea, comuna Braloștița din județul Dolj, în timp ce toți cei din grup încurajează un astfel de comportament și chiar filmează momentul. 

Potrivit IPJ Dolj, evenimentul a avut loc în data de 2 februarie, fiind vorba despre un conflict între doi minori.

Din filmuleț rezultă cum unul dintre băieți este pus să ceară scuze, unui alt adolescent, după care este lovit cu pumnul și palmele peste față.

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în legătură cu altercația în care sunt implicați mai mulți tineri, vă comunicăm faptul că polițiștii din cadrul Poliției Orașului Filiași s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Pe fondul unui conflict spontan, un minor de 15 ani, din Bralostita, ar fi agresat fizic un baiat de 14 ani, din Scaesti. Politistii continua cercetarile sub supravegherea unitatii de parchet competente, pentru savarsirea infractiunii de lovire sau alte violente, urmând ca in functie de materialul probator administrat să fie dispuse măsurile legale care se impun”, anunță reprezentanții IPJ Dolj.

Această situație apare la câteva zile distanță după ce o altă elevă, din Craiova, a fost umilită și bătută de o altă colegă.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Bullying la cote alarmante intr-o comuna din Dolj

Actualizare : Poliţia şi Inspectoratul Şcolar, s-au autosesizat şi vor lua mãsurile necesare cu privire la acest caz. Fenomenul trebuie sã înceteze iar oamenii trebuie sã conştientizeze cã indiferent de tipul altercaţiei, nu rãspundem cu violenţã şi existã organe competente pentru a rezolva aceste probleme. —————————————În satul Sfircea, com. Braloştiţa, bullyingul a cãpãtat o altã formã! Aşa cum se observã , deşi unul dintre copii cere indurare, îi este totuşi aplicatã o lecţie pentru cã a greşit în trecut! Câţiva elevi de liceu, fac un adevãrat spectacol în plinã stradã şi recurg la violenţe verbale şi fizice. Ca spectacolul sã prindã formã , aceştia se şi filmeazã. Oare ce este de fãcut pentru a stopa acest fenomen ? Voi ce pãrere aveţi ?

Gepostet von Avizier Filiaşi am Dienstag, 4. Februar 2020



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.