DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Tânărul în vârstă de 25 de ani, din Călărași, județul Dolj, bănuit că și-a ucis vecinul, decapitându-l cu o drujbă, în noapte de 24 spre 25 decembrie, a fost prins în urmă cu câteva minute, pe un câmp de lângă localitate. 

„În continuarea activitătilor privind căutarea tânarului de 25 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor calificat, în urmă cu câteva minute, acesta a fost găsit de echipele de căutare formate din polițiștii doljeni și jandarmi din cadrul IJJ Dolj, pe un câmp din extravilanul comunei Călărași. Acesta va fi condus la sediul poliției pentru cercetări”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cristian Grigorescu.

Potrivit IPJ Dolj, bărbatul de 57 de ani a fost găsit mort în locuința sa din comuna Călărași, în dimineața de Crăciun, de către o vecină, în vârstă de 50 de ani, care a sunat la 112.

Bărbatul ar fi fost decapitat cu o drujbă de criminalul în vârstă de 25 de ani, potrivit unor surse.

„În fapt, în cursul nopții de 24/25 decembrie a.c., bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați, din aceeași localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbati, în vârsta de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure și cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei”, spun polițiștii doljeni.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.