DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cinci bărbaţi şi trei femei, cu vârste cuprinse între 18 și 44 de ani, toţi din municipiul Craiova, au fost reținuți de către polițiștii doljeni, vineri, fiind bănuiţi de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, vineri dimineață, au fost efectuate percheziții domiciliare la cinci adrese din Craiova, într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cele opt persoane sunt bănuite că în seara zilei de 24 aprilie, în timp ce se aflau pe strada Bârseşti, din Craiova, s-ar fi lovit reciproc, incident în urma căruia ar fi fost distruse geamurile mai multor autoturisme, fiind tulburată ordinea şi liniştea publică.

„În urma perchezițiilor desfășurate de polițiștii Secției nr.2 Poliție Craiova, au fost ridicate 43 de obiecte contondente, spray-uri iritant lacrimogene şi obiecte tăietor-înţepătoare. De asemenea, au fost puse în executare 8 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la sediul unității de poliție pentru audieri. În urma cercetărilor şi a probatoriului administrat, au fost dispusă reţinerea a opt persoane cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani, cinci bărbaţi şi trei femei, bănuiţi de comiterea faptelor”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Cei opt craioveni vor fi prezentați, mâine, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unor măsuri preventive.

 

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.