VIDEO. Primarul de la Rast, amendat după ce a făcut scandal

VIDEO. Primarul de la Rast, amendat după ce a făcut scandal

1.455
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Primarul comunei Rast a fost amendat cu suma de 200 de lei pentru tulburarea ordinii publice, acesta fiind acuzat că a făcut scandal când la vot s-au prezentat și cetățeni care nu erau din localitate.

Edilul Iulian Silişteanu a fost reclamat de către o femeie care, potrivit oamenilor legii, a sunat la 112 şi a sesizat faptul că primarul comunei nu permite accesul în secția de votare a persoanelor care nu sunt din localitate.

Ajunși la faţa locului, polițiștii au constatat că nu se confirmă cele menționate de femeie, dar pentru că a făcut scandal chiar în faţa secţiei de votare, edilul doljean a fost sancționat.

„Primarul unei localități din Dolj a fost amendat cu 200 de lei pentru tulburarea ordinii publice în fața secției de votare”, au transmis reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne(MAI) într-un comunicat.

Chiar și edilul a postat scandalul care a pornit în secția de votare și a continuat în exterior.

https://www.facebook.com/iulian.silisteanu/videos/141553496964516/

Probleme au fost și la Carpen, acolo unde un cetățean a semnalat la numărul unic de urgență 112, faptul că într-o cabină de vot ar fi intrat două persoane în același timp. Fapta sesizată nu a fost confirmată, iar persoana care a semnalat a fost amendată cu 200 de lei.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.