VIDEO: Șerpi la locul de joacă! Reptilele au îngrozit niște copii într-un...

VIDEO: Șerpi la locul de joacă! Reptilele au îngrozit niște copii într-un parc din Calafat

15.347
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Şerpi la locul de joacă întru-un parc din oraşul Calafat! În apropiere se aflau câțiva copii care s-au pus pe plâns când au văzut reptilele.

Doi șerpi de dimensiuni considerabile au îngrozit atât copiii, cât și părinții aflați în parc. Întreaga scenă a fost filmată de un bărbat din localitate. Un altul și-a făcut curaj și i-a lovir cu o bâtă pe șerpi pentru a-i proteja pe micuți. „Nu este posibil ca doi șerpi să se plimbe la un loc de joacă. Copiii s-au speriat atât de tare și au început să plângă“, a spus acesta.



3 COMENTARII

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-04-2007
    Locatie
     downtown
    Mesaje
    9299

    Asemeneaa acte de cruzime fata de animale trebuie pedepsite .

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     07-04-2018
    Mesaje
    33

    Auzi la ei, nu este posibil.. Da ce ma locul ala era ermetic inchis ca sa nu fie posibil ? Fac pariu ca parcul ala e plin de boscheti, e normal ca sa iasa la plimbare prin iarba. De cand a inceput caldura din martie, e timpul lor, au si fatat, am vazut destui pui moriti pe marginea drumurilor. Ma mir ca nu s-au plans ca mureau daca erau muscati, ca nu sa inventat antiveninul pentru „veninul” sarpelui de camp/casa. Le-a stricat partida de sex celor doi, intrasera in ritual saracii

  3. #3
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-11-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    419

    Din moment ce se intampla inseamna ca este posibil.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.