Wizz Air sărbătorește 16 ani și oferă 16% reducere la biletele rezervate...

Wizz Air sărbătorește 16 ani și oferă 16% reducere la biletele rezervate astăzi

1.360
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, Wizz Air, sărbătorește astăzi a 16-a aniversare de la primul său zbor, oferind 16% reducere la tarifele biletelor pentru orice zbor Wizz Air rezervat astăzi, cu o perioadă nelimitată de călătorie.

Primul zbor Wizz Air a decolat pe 19 mai 2004, de la Katowice la Londra Luton. De atunci, 240 de milioane de pasageri au ales compania, care și-a crescut rapid și flota, la 121 de avioane Airbus. Este cea mai tânără flotă din Europa, cu o medie de 5,4 ani și include cea mai eficientă aeronavă cu un singur culoar din lume, A321neo, un reper tehnologic, care asigură cea mai verde alegere în materie de călătorii aeriene.

Pentru a marca acest moment de referință, pe lângă reducerea de 16% (reducerea de 16% se aplică tarifelor, inclusiv taxelor obligatorii, cu excepția taxelor de administrare. Această promoție se aplică pe 19 mai 2020 între orele 00.00 și 23.59 CET pentru toate zborurile WIZZ. Perioada de călătorie este nelimitată. Prețul se aplică numai rezervărilor făcute pe wizzair.com sau în aplicația mobilă WIZZ) la tarifele biletelor, cu o perioadă de călătorie nelimitată, Wizz Air lansează o vânzare fulger pentru WIZZ Flex. Pentru doar 1 €, pasagerii pot achiziționa WIZZ Flex odată cu rezervarea și au opțiunea de a anula zborul cu până la 3 ore înainte de plecare fără nicio taxă de anulare și să obțină 100% din tariful inițial rambursat imediat sub formă de credit de companie”, se arată într-un comunicat remis, marți, presei.

În contextul pandemiei Covid-19, Wizz Air a implementat măsuri îmbunătățite de sănătate și igienă pentru a proteja pasagerii și echipajul. În timp ce filtrele HEPA ale tuturor aeronavelor Wizz Air filtrează deja 99,7% din virusurile și bacteriile din aer, Wizz Air a introdus protocoale pentru a sprijini distanțarea fizică, pentru a asigura un mediu foarte curat la bord și pentru a reduce orice interacțiune umană neesențială și contact fizic. Pe măsură ce restricțiile s-au redus, Wizz Air și-a reluat operațiunile dintr-o serie de baze și, refăcându-și treptat capacitatea, compania aeriană este pregătită să ofere din nou călătorii accesibile cât mai multor persoane.

Pentru a marca aniversarea de 16 ani și pentru a trimite un mesaj încurajator clienților săi, WIZZ a creat acest video vesel care exprimă sentimentele echipajului față de pasageri:

A 16-a aniversare a noastră este o sărbătoare a creșterii rapide pe care Wizz Air a obținut-o încă de la primul zbor. Cu toate că această etapă vine într-un moment extrem de provocator pentru industria aviației în general, factorii cheie din spatele succesului WIZZ până în prezent continuă să ne deosebească de concurenții noștri, în calitate de lider în materie de costuri scăzute și de compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa. Ne simțim încrezători în ceea ce privește viitorul zborului, în timp ce începem să reconstruim infrastructura aeriană, suntem deschizători de drum cu noi măsuri de sănătate și stimulăm cererea cu tarifele noastre ultra-scăzute. De asemenea, continuăm să oferim cea mai mică amprentă de mediu pe pasager, precum și zgomot și amprenta NOX reduse mulțumită aeronavelor noastre de generație următoare, A321neo, pentru care avem peste 250 de comenzi. Datorită devotamentului echipei WIZZ și loialității bazei noastre de clienți, suntem pregătiți pentru 16 ani și mai buni în continuare. Sperăm că pasagerii noștri vor profita de reducerea de sărbătoare oferită astăzi și așteptăm cu nerăbdare să primim în curând pasagerii la bordul aeronavelor noastre foarte eficiente și moderne”, a declarat József Váradi, CEO al grupului Wizz Air.

1 COMENTARIU

 1. #1
  De-al casei
  Data de inscriere
   03-03-2011
  Mesaje
  475

  Mda…platiti acum si zburati cand o sa zboare si caii! . Iar la ce conditii ofera zici ca esti intr-un cotet nu avion!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.