Claudiu Manda deputat PSD, către un craiovean plecat la muncă în Anglia:...

Claudiu Manda deputat PSD, către un craiovean plecat la muncă în Anglia: “Băgați-aș p…..a în mă-ta”

6.856
121
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Claudiu_Manda_jigniri_facebook4
Divergențele între Claudiu Manda și Sorin Iovu au început acum 3 zile când deputatul a postat pe contul său de Facebook o știre despre tramvaiele și autobuzele RAT unde va fi wi-fi neparolat. Imediat ce materialul a fost postat comentariile au început să curgă, iar deputatul a răspuns pe același ton, atât lui Sorin Iovu cât și altor utilizatori.

 

 

Claudiu_Manda_jigniri_facebook3 Claudiu_Manda_jigniri_facebook1

Sorin Iovu, un șofer de camion în Anglia, l-a supărat atât de tare încât Claudiu Manda a decis să îl abordeze în privat, unde a lăsat la o parte orice inhibiție. „Ce tare te dai de la distanță…Băgați-aș p..a în mă-ta” i-a scris lui Sorin Iovu.
injuraturi-claudiu-manda

Contactat de reporterul nostru, deputatul Claudiu Manda a recunoscut că totul este adevărat. „El m-a jignit pe mine public și am crezut că vrea să continuăm să ne înjurăm pe privat. Eu nu l-am înjurat în calitate de demnitar. Sunt și eu cetățean liber.”, a spus Claudiu Manda.

 

Nu este pentru prima dată când deputatul de Dolj le răspunde cetățenilor nu tocmai ortodox. Rugat de un tânăr din Craiova să voteze pentru legea privind interzicerea cianurii în minerit, răspunsul său a fost “Vă rog încetați cu tâmpeniile”.

Claudiu_Manda_jigniri_facebook2Anul trecut, Claudiu Manda a fost nominalizat de Victor Ponta ca ministru al Finanțelor. Președintele de atunci, Traian Băsescu a refuzat propunerea pe motiv că nu are experiență. „Cea mai complexă experienţă a domnului Iulian Claudiu Manda este legată de funcţia de director la Casa de cultură a studenţilor din Craiova. Oameni buni, singurul calcul economic care se face acolo este valoarea biletelor rupte într-o zi de sâmbătă. Ori, ministrul Bugetului înseamnă mult mai mult”, a spus Traian Băescu.

 

 



121 COMENTARII

  1. #1

    Hahahaha…poate s au injurat reciproc.

  2. #2

    Asa ceva este dezolant…………..

  3. #3
  4. #4
  5. #5
  6. #6

    Cea mai josnica speta de ”oameni” se afla in politica… hiene…

  7. #7
  8. #8
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4917

    Ăștia sunt măscăricii din administrație.. de la PSD deci cum să-mi pese mie de ce zic aștia.. N-ai ce să le faci .. Asta cu injurăturile.. asta e.. toată lumea înjură pe aici… Mare om, mare caracter.

    Măcar eu dacă înjur nu am nicio poziție oficială în stat.. da ăștia.. ce scuză au?!. Are gânduri perverse oricum omu..

    Așa au mai votat-o oamenii pe deputata aia cu greva foamei și când a ajuns în Parlament.. îi părea rău de copilu mare Șova că îl ia DNA-u în postu Crăciunului.. Ăștia sunt oamenii pe care … habar n-am cine i-a votat.. probabil i-au votat idioții.

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  9. #9

    Si reclamantul plange ca l-a injurat un alt baiat? )))))

  10. #10

    Nu e el…e scris corect gramatical

  11. #11

    Pana il prinde unul si ii da o smetie peste bot. După aceea o să înveţe să devină cuviincios. Poate înţeleg şi craiovenii în ceasul din urmă cu ce specimene au de-a face: Manda, Olguţa Vasilescu, Preoteasa, Petrescu şi ca să nu fiu părtinitor, Marinică Dincă (care este), Dascălu, Oprea şi crăiasa crăieselor Madame Cristiana Anghel de Caracalle.

  12. #12

    Si dumneata nici nu esti vreun postac pus de pdl……….)))………….vai de voi, de la Elena Udrea v-ati apucat toti sa va dati postaci……..de aia e tara unde este

  13. #13

    Sa imi spuna si mie cineva de pe aici, cine nu a injurat vreodata sau cine nu s-a certat cu altcineva pe facebook? Sunteti oameni seriosi? Este o discutie privata, eu il vad pe Sorin Iovu de vina, chiar nu e atat de barbat sa faca fata unei discutii ?

  14. #14

    nu e scris corect gramatical.

  15. #15

    Suna a can-can. Bun………….s-au injurat……..si? ce e cu asta?

  16. #16

    Focul de la targ plus acest scandal cel putin ciudat, plus reactia unor oameni politici, imi dau de gandit. Regizorii pot fi multi cu multe interese

  17. #17

    Felicitări domnule deputat )) suntem mândri ca ne plătim taxele si impozitele

  18. #18

    A aflat unde a terminat liceul!?

  19. #19
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-11-2015
    Mesaje
    11

    Mare stire! dar ce dragilor daca cetateanul a injurat ca la usa cortului, demnitarul trebuia sa taca si sa si-o ia. Cine nu injura pe fb cand este agresat? hai sa va vad!

  20. #20

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.