Cosmin Durle, de la Piețe, vrea să fie administrator public

Cosmin Durle, de la Piețe, vrea să fie administrator public

7.245
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Cosmin Durle, fost director general al SC Piețe și Târguri Craiova până săptămâna trecută, când și-a depus demisia, aspiră la funcția de administrator public al județului. Acesta și-a depus dosarul de candidatură pentru postul scos la concurs de Consiliul Județean Dolj. De altfel, este singura persoană înscrisă.

 

Perioada de depunere a dosarelor s-a încheiat ieri, la ora 16.00, iar fostul administrator al Piețelor și Târgurilor, Cosmin Durle, este singurul participant. Procedura de selecție prevede ca, în următoarele trei zile, să se analizeze dacă dosarul este complet si corespunde cerințelor anunțului. Va urma, apoi, analiza proiectului de management depus de Durle și, ulterior, prezentarea lui în cadrul unui interviu.

 

De menționat că, în ultima ședință a Consiliului Județean Dolj, liberalul Nicolae Giugea a ridicat probleme anunțului de angajare, în care unul dintre criterii era ca participanții să aibă diplomă de master. Consilierul județean a cerut lămuriri privind acest criteriu, motivând că absolvenții din ultimii ani au astfel de diplome, în vreme ce, absolvenții generațiilor de dinainte de 2008 nu erau obligați să facă un Master, iar asta le va împiedica participarea la concurs. În cele din urmă, condiția a rămas.

 

Reamintim și faptul că aleșii locali au votat, în ședința de săptămâna trecută, numirea lui Claudiu Neagoe la conducerea SC Piețe și Târguri Craiova, în locul lui Cosmin Durle, care demisionase, motivând că are în plan alte proiecte personale care nu îi mai permit să ocupe postul de director general în această societate. Acesta a revenit pe postul de director de Dezvoltare, iar Neagoe de pe postul de director tehnic, la cel de director general. (vezi ”Copilul plafonat al Piețelor s-a întors. Ca șef!”)

4 COMENTARII

 1. #1
  Senior Member
  Data de inscriere
   07-01-2006
  Locatie
   !
  Mesaje
  635

  rotirea cadrelor…

  Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...
 2. #2
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   Craiova Brazda
  Mesaje
  3819

  TOT ASTIA?

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 3. #3
  Member
  Data de inscriere
   06-07-2007
  Mesaje
  209

  astia sunt oamenii care traiesc bine mersi fara grija zilei de maine. nivelul de trai scazut al romanilor este in stransa legatura cu numarul mare de idioti care ocupa posturi cheie.

 4. #4
  @#I
  Spammer
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  2232

  Master?! Ăștia sunt semianalfabeți!
  Are privire foarte inteligentă, de barman la Ciuperceni. Ăstuia, dacă-i dai să scrie după dictare, i se face rău la cap.
  Se vede că biroul ăla e nefolosit, că a trecut pe acolo numai ca să-și facă poză, ca Gigi sau Adi Minune.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.