Craiova: Atenție! Autoritățile locale sunt cu ochii după vinietă

Craiova: Atenție! Autoritățile locale sunt cu ochii după vinietă

7.162
12
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,75)

Proprietarii de autoturisme din Craiova, dar și din alte județe, aflați în oraș pentru scurtă vreme, au început să primească notificări (vezi foto) de la Poliția Locală Craiova în care sunt înștiințați că, până la 31 martie a.c., trebuie să achite contravaloare taxei pentru parcarea curentă a autovehiculelor, pe domeniul public și privat al Craiovei.

 

Taxa este de 40 de lei și se plică tuturor posesorilor de autoturisme care parchează în oraș. ”Proprietarii sau utilizatorii autovehiculelor depistați fără vinieta de parcare vor fi sancționați contravențional în conformitate cu prevederile prezentei hotărâri a Consiliului Local”, se arată în înștiințările transmise de Poliția Locală Craiova.

 

Totodată, în același document se mai precizează că în situația în care proprietarii mașinilor fără vinietă nu vor putea fi identificați, autovehiculele vor fi ridicate și transportate pe platforma RAT, din Str. Calea Severinului nr. 23.

12 COMENTARII

 1. #1
  0-day Member
  Data de inscriere
   12-04-2006
  Locatie
   asd
  Mesaje
  3

  Sa inteleg ca taxa de drum pe care o platim deja si care se numeste ROVIGNIETA nu acopera si drumurile din Craiova. Este excelent sa iti vina rudele in vizita si „domnii” de la circulatie care este evident ca sunt blazati nici macar nu se mai obosesc sa verifice numerele de inmatriculare si o ridica direct. Ar fi bine ca banii pe care ii dam la aceasta Vignieta sa se reflecte in starea drumurilor din oras. Cel mai simplu exemplu este strada cu sens unic din spatele Colegiului Carol I (unde este barul Cover si altele). Este in centrul orasului iar starea ei este deplorabila. Mai bine dam bani la site-uri inexistente care sa faca „reclama” la ceva ce nu avem cum sa fim vreodata. Sibiu a fost capitala culturala in 2007, pentru ca chiar a meritat. Daca vreti sa ma contraziceti, inseamna ca nu l-ati vizitat in 2007.
  Bafta!

 2. #2
  Maniac
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  3580

  Da’ia nu mai pot eu de vinieta. Nu-mi lipesc tampenia aia pe parbriz nici intr-o mie de ani !! Imi e si drag al dracu de vinieta lor cand dau de 10 ori ocoale sa gasesc un loc de parcare.. si pana la urma parchez masina tot prin parti ilegale…

 3. #3
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   27-07-2007
  Locatie
   UƒO±O§USUˆUO§
  Mesaje
  119

  ,,Domnii” de la Politia Locala Craiova ar trebui sa respecte si dansii legea, nu sa parcheze masinile pe care le detin si conduc fara a avea platita si afisata Vinieta de parcare Obligatorie in municipiu. Pe domniile lor cine ii sanctioneaza?

 4. #4
  Spammer
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  2927

  Problema mare cu locurile de parcare

 5. #5
  @#I
  De-al casei
  Data de inscriere
   05-11-2014
  Mesaje
  424

  Legea nr 1:

  Un stat hoț are angajați hoți: guvern, tribunale, fisc, poliție, primărie, spital, școală.
  Hoțul îți va…aaaa…Ce va face hoțul? Îți va … fura baaaniii! Bravo, copii.
  De obicei, la noi, hoțul este și țopârlan găurit sau țață uzată.
  Exemple: Balamucea, Sulache, ‘Guța (Guța Olguța) și…restul milițienilor. bișnițarilor și ciorditorilor.

 6. #6
  Senior Member
  Data de inscriere
   22-01-2011
  Locatie
   craiova
  Mesaje
  541

  Nu mai bine e sa platesti parcarea cum e in alte state sa puna tonomate in parcari, sunt oameni care se duc cu masina doar la cumparaturi si parcheaza in parcarile PRIVATE ale acestor supermarketuri sau la servici si aceste firme detin parcarile lor PRIVATE si acasa o parcheaza in curte. de ce sa mai plateasca si parcare la primarie cand nu se folosesc de acestea. Sunt curios daca parcarea de la teatru va avea vreo taxa sau intra tot in categoria asta de parcare pe baza de vinieta.

  (.)(.)
 7. #7
  Maniac
  Data de inscriere
   31-07-2007
  Locatie
   BlueSud
  Mesaje
  3586

  Parcarea de la teatru va fi Exclusiv cu plata.. eu asa am inteles..

 8. #8
  Member
  Data de inscriere
   01-02-2009
  Mesaje
  147

  Intai sa rezolve cu nebunia de la ghiseele fiscului.Sute de persoane asteapta in fiecare zi sa-si plateasca darile cu reducerea aia de 10% pana la sfarsitul lunii,iar onor p. locali abia asteapta sa treaca luna Martie sa-ti lipeasca amenda-n parbriz.Corect este sa impinga termenul de achitare a taxei,ca nu suntem noi de vina ca spagarii de la fisc sunt in arest si nu mai au suficient personal la casierii.In alta ordine de idei sa mai scoata in fata la casierii din pitipoancele care-si admira unghiile prin birourile din spate.

 9. #9
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  2594

  Intai sa faca locuri de parcare dupa aceea bani

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 10. #10
  Junior
  Data de inscriere
   02-06-2012
  Mesaje
  67

  Deci : plătesc taxa de parcare pe domeniul public și privat al primăriei, dar dacă parchez în locuri nepermise ( dar tot pe domeniul primăriei ), mi se ridică mașina. DE CE PLĂTESC ATUNCI TAXA DE PARCARE PE DOMENIUL PUBLIC ȘI PRIVAT ( AICI INTRĂ ȘI LOCURILE UNDE PARCAREA ESTE INTERZISĂ ) AL PRIMĂRIEI ?

 11. #11
  Maniac
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  3674

  a platit-o dai draku

 12. #12
  0-day Member
  Data de inscriere
   20-07-2014
  Mesaje
  1

  Am fost ieri să plătesc,am luat bon de ordine,1003,în stănga scria mai aveți 688 de persoane în față,am renunțat.Cu spunea mai sus și praetorian ,rezolvați bătaia de joc de la ghișee!!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.