Când recomandă specialiștii să schimbăm anvelopele de iarnă cu cele de vară

Când recomandă specialiștii să schimbăm anvelopele de iarnă cu cele de vară

2.749
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

La fel ca la începutul iernii, când trebuie să echipăm autoturismul cu anvelope speciale de iarnă, și primăvara șoferii se întreabă când este cel mai bun moment potrivit să schimbe cauciucurile de iarnă cu cele de vară. Vestea bună este că nu nu există o dată specifică dar este recomandat bine ca această operațiune să ţină cont şi de condiţiile meteo. Specialiştii recomandă schimbarea cauciucurilor când temperaturile trec de 7°C inclusiv noaptea.

 

Iată că iana a trecut, iar conducătorii auto sunt obligaţi de lege să-şi schimbe cauciucurile de sezon rece cu cele dedicate sezonului cald. Dar când trebuie să facă asta? Care este momentul potrivit? Evident că, atât anvelopele de iarnă, cât și cele de vară, trebuie schimbate în funcție de condițiile meteorologice.

Primăvara, când temperaturile noaptea trec de 7°C, ar trebui să luați în considerare echiparea autoturismului cu anvelope vară. Aceste anvelope oferă o siguranță sporită autoturimului prin niveluri ridicate de aderență pe drumurile umede. Design-ul suprafeței de rulare dar și materialele componente ale anvelopei dedicate sezonului cald, recomandă schimbarea anvelopelor de iarnă cu unele de vară. Totodată, anvelopele de vară oferă stabilitate ridicată în curbe și performanțe optime în zilele călduroase. Asta înseamnă că vă puteți conduce cu încredere mașina atât pe drumuri uscate, cât și pe cele umede în timpul lunilor mai calde.

La Vianor Craiova avem o gamă largă de anvelope de vară în stoc dar și la comandă pentru dimensiunile mai puțin uzuale. Iar specialiștii noștri vor efectua rapid operațiunea de montare-demontare a anvelopelor precum și echilibrarea roților, dacă este cazul. Suntem reprezentanți Nokian care produce unele dintre cele mai bune anvelope din lume, atât pentru sezonul rece cât și pentru cel călduros. Vă așteptăm la service-ul nostru de pe centura de nord a Craiovei, între Dezbenzinare și Aeroport, sau ne puteți contacta telefonic la 0723 396 710, 0744 780 388, 0768.456.366, pentru o programare” ne-a declarat Costi Petrescu, proprietar centru Vianor.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.