Podul peste Olt, în reparații. Ce rute ocolitoare aveți

Podul peste Olt, în reparații. Ce rute ocolitoare aveți

15.350
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Dacă aveți drum spre București înarmați-vă cu răbdare. Nu din cauza traficului din Balș, ci pentru că podul de peste Olt, de la intrarea în Slatina a intrat în reparații din cauza unor gropi. Dacă totul decurge conform planului pe 10 aprilie circulația va fi reluată, până atunci se circulă pe un singur sens, și anume Craiova-Pitești.

 

Atenție mare când vă faceți planuri de plecare. Duminică, 2 aprilie, de la miezul nopții până la ora 06.00 dimineața circulația va fi închisă pe ambele sensuri. „În data de 2 aprilie, începând cu ora 00.00 şi până la ora 6.00, pentru turnarea betonului în placa podului, circulaţia tuturor vehiculelor pe pod va fi interzisă, putându-se folosi ruta ocolitoare DJ 546 – Slatina (Catedrala) – Teslui – Moşteni –DN64 –Strejeşti – Pleşoiu – DJ677 (Salcia) – DN65. Începând cu ora 6.00, în data de 2 aprilie 2017, circulaţia se va relua pe un singur fir (Craiova – Piteşti) până la finalizarea lucrării prin aşternerea mixturii asfaltice şi reluarea normală a circulaţiei pe ambele sensuri”, se arată în comunicatul emis de Secţia Drumuri Naţionale Slatina.

 

Foto:olttv.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.