Bariera Vâlcii, oamenii și mașinile suspendate de pe Strada „Parîngului”

Bariera Vâlcii, oamenii și mașinile suspendate de pe Strada „Parîngului”

1.708
43
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Craiova. Bariera Vâlcii. Pe Strada ”Parângului” linia orizontului desparte brutal cerul de drumul noroios. La cea mai mică ploaie, brutal se transformă și viața celor locuiesc aici. Coșmarul nămoalelor îi bântuie și îi chinuie deopotrivă pe craioveni și pe cei care ar trebui să-l asfalteze. 

 

image5

Noi, locuitorii din cartierul Bariera Vâlcii, mai exact cei de pe Strada «Parângului», zi de zi suportăm un calvar cu privire la deplasarea pe această stradă. Drumul este impracticabil autoturismelor, ce să mai vorbim de mersul pe jos”, ne-a transmis un cititor Craiova Forum, alaturi de o serie de imagini grăitoare.

 

Potrivit locuitorilor din zonă, Primăria Craiova a fost sesizată în numeroase rânduri despre situația de pe ”Parângului”, ”dar degeaba, nu a fost luată nicio măsura”.

 

Ultima dată, la insistențele celor care locuim aici, în ziua de marți, 24 noiembrie 2015, a sosit o comisie, care nu a luat absolut nicio măsură pentru reabilitarea drumului. De o săptămână încoace, se întâmplă ca zi de zi să rămână suspendată în noroi cel puțin o mașină pe acest drum”, mai spune revoltat craioveanul.

image2image6



43 COMENTARII

  1. #1

    Dar avem luminite prin centru )))

  2. #2

    a reusit doamna primar sa faca craiova zob.vin cu pikamerul sparg asfaltul si trotuare dupa care pleaca si mai vin peste 3 luni lasand oameni sa sara din piatra in piatra ca la cursa cu obstacole !

  3. #3

    Etapa de off road se poate organiza acolo

  4. #4

    Bariera Vâlcii este cel mai oropsit cartier, fără străzi, fără canalizare, poluat la maxim de CET 2.Ar fi trebuit să ieșim în stradă ieri, să blocăm parada de 1 Decembrie, poate ne asculta cineva și pe noi !!!

  5. #5

    Foarte. Bine. Pe. Cine. Ati. Votat ????

  6. #6
  7. #7
    Junior
    Data de inscriere
     12-01-2006
    Mesaje
    74

    Personal am obosit cu notificari la primarie si audiente pe aceasta tema. Acum 2 ani cand a inceput nebunia, cineva de la primarie mi-a zis fix asa: „la ce lucrari o sa fie acolo, te sfatuiesc sa iti iei o chirie in oras”.

    Obosit sa merg mereu prin namoale, asta am si facut !

    Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
  8. #8
    Rocker
    Data de inscriere
     13-01-2013
    Mesaje
    669

    daca strada principala ar fi functionala nu ar mai fi asa,dar asa toata bariera e nevoita sa iese pe 2 strazi pline de gropi imense si namoale si anume reozelor si parangului

    Ei te vor needucat ! Nu-ti place sa citesti,Esti mai usor de controlat
  9. #9
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1518

    Fraieri plătitori de impozite. Vă meritați soarta.

  10. #10

    Cartierul Romanești nu face parte din Craiova??de ce nu vine nimeni sa vadă cum arata după aceste ploi???avem copii mici nu poți sa te duci la magazin,nu poți sa stai cu copii afară de bălți.nu putem sa trecem cu mașinile de imensele gropii.

  11. #11

    Cel mai usor este sa arati cu degetul, dar avand in vedere ca un jurnalist cu o oarecare vericalitate ar trebui sa fie documentat si sa aiba parerile tuturor, am gasit ceva mai mult decat interesant, iar aici as vrea sa citez dintr-un cotidian, nu dintr-o fituica de anunturi matrimoniale: „Astfel, strada „Bucovăţ” din cartierul Lunca Jiului, trebuie să fie reabilitată în 5 luni de la începerea lucrărilor, aceasta fiind, de altfel, și cea mai lungă perioadă de timp atribuită prin caietul de sarcini. Urmează strada „Parângului”, din cartierul Bariera Vâlcii, care are o durată de lucru de trei luni. Strada „Henry Ford” are o perioadă de execuție de două luni și jumătate. Reprezentanții municipalității sunt convinși însă că străzile vor fi terminate mai repede decât se prevede în contractele de lucrări.„ …..spicuind mai departe, in acelasi cotidian, gasim preturile si firmele cu care se fac lucrarile respective :„Pe toate cele trei străzi, lucrările sunt realizate de asociația de firme SC Domarcons SRL, SC Romasco Concept SRL şi SC Kentel Design SRL, care a câștigat licitația de execuție. Potrivit autorităților locale, suma contractului este de 9.250.877 de lei, la care se adaugă TVA de 2.220.210 lei.„ Respectivul ziar este „Cuvantul Libertatii„ ……..deci, hai sa spunem parerile „cititorilor revoltati„ si sa ascultam decat o parte, iar faptul ca aceste strazi nu au fost asfaltate de decenii, nu mai conteaza ……urat

  12. #12

    Încetați sa mai plătiți taxele și dati peimaria in judecată

  13. #13

    Asa trebuie sa fie intr-o capitala europeana da nu stim noi….nu va mai luati degeaba de olga.

  14. #14
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-11-2015
    Mesaje
    9

    Sau poate stiau ca licitatia este castigata si ca urmeaza sa fie asfaltata … si au facut articolul ca sa zica lumea: vezi d-omne … cum scrisera astia de la forum cum asfaltara ))))))

  15. #15
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3341

    Nasol

  16. #16
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-11-2015
    Mesaje
    10

    Si da … aveti dreptate in comentariile de mai sus: Bariera Valcii si Romanesti au fost cele mai oropsite cartiere … fara apa, fara canalizare, fara asfalt. Dar au fost. De asta e si namol acum … pentru ca se lucreza in draci sa se bage apa si canalizare. Pana acum deversau rahatul in fata portiilor si acum nu e bine ca se lucreaza ca se face namol. Pai ce vreti sa va dea apa wireless?

  17. #17
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1520

    Cât tupeu au hoții peceriști. Sofico, m-am răzgândit! Îl votez pe Badea și o să fac, gratis, campanie electorală pentru Badea!
    Between, câți metri mai are DNA până la voi? Și învață să scrii pe românește _!_

  18. #18

    se intampla si la oras nu numai la tara….si acolo e tot Craiova!

  19. #19
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4839

    Si eu o sa votez anti olga..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  20. #20
    Member
    Data de inscriere
     13-05-2015
    Mesaje
    247

    Sa vina premiul pentru capitala cultural europeana . Bv Olga

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.