Cârţu vrea fotbal în Craiova, Mititelu îl ameninţă

Cârţu vrea fotbal în Craiova, Mititelu îl ameninţă

470
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Gloria Craiovei Maxima a depus plângere la poliţie după ce fost agresată de bodyguarzii fostului patron al Ştiinţei

Invitaţi la postul Oltenia 3TV, Sorin Cârţu, Rodion Cămătaru şi Gigi Neţoiu au vorbit despre proiectul noii echipe a Craiovei. Totul depinde în opinia acestora de ceea ce se va întâmpla după alegeri cu proiectul privind construirea unui nou stadion. „Echipa se va numi cum vor vrea autorităţile şi nu va avea niciun fel de datorie. Acest sistem a fost folosit în Italia, cu Fiorentina sau Napoli, după ce au dat faliment vechile societăţi. Primăria va face o adresă către finanţe pentru preluarea palmaresului. Echipa Universitatea Craiova a fost a Craiovei, nu a unei familii şi aşa trebuie să fie din nou. Şi prin OSIM se poate reobţine numele Universităţii Craiova. Universitatea poate reveni dacă se reînnoadă spiritul ei în primul rând. Mititelu vorbeşte de atâta timp, nu mai interesează pe nimeni ce spune, în fiecare zi îi leagă pe ăştia de la FRF. Cine vrea să vină lângă echipa Craiovei, foarte bine, cine vrea să rămână cu Mititelu şi echipa lui şi a copiilor lui, treaba lui. Universitatea Craiova nu a retrogradat până la Dinel Staicu şi Mititelu şi nu a fost mutată în alt oraş. Nu mai trebuie să se întâmple aceste lucruri cu Craiova. Eu, Sorin Cârţu, am făcut de trei ori echipă la Craiova, nu se compară cu mine ca palmares de antrenor nimeni din Craiova, nici măcar foştii mei coechipieri din Craiova Maxima. Toată lumea cu care mă întâlnesc prin oraş vrea să se facă echipă la Craiova. Cine poate să vorbească de palmaresul Universităţii Craiova decât noi, fostele glorii? Am auzit unii că spun că va fi război civil la Craiova dacă se mută Severinul aici. Păi de ce nu a fost război civil când a plecat de la Craiova echipa care a promovat acum la Severin? Alţii au cerut milă la Severin, când au mutat echipa acolo, noi nu cerem milă de la Severin, să vină cu echipa aici. Eu nu am fost de acord cu Mititelu, dar l-am acceptat, aşa trebuie să facă şi el acum. Pentru binele meu, nu aş vrea să fiu antrenorul echipei Craiovei, dar vreau să mă bucur de fotbal în oraşul meu”, a declarat Sorin Cârţu.

Neţoiu: „Solomon şi Prioteasa se vor ţine de cuvânt”

În ton cu Sorin Cârţu a fost şi Gigi Neţoiu, cel care se va implica financiar la început pentru demararea proiectului „fotbal pentru Craiova”. Singura condiţie pusă de „Comandant” a fost aprobarea proiectului legat de stadion. „Palmaresul Universităţii Craiova este la finanţe, iar el va fi luat de autorităţi ţi echipa care se va construi în vara aceasta. Nu poate plăti nimeni falimentul echipei lui Mititelu, ar fi nevoie zeci de milioane de euro pentru a fi resuscitată vechea societate. Trebuie ca autorităţile să dea drumul proiectului privind stadionul de 31.000 de locuri, apoi imediat trecem la fapte, locul în Liga a II-a îl avem, vedem cum se va numi echipa în prima fază, iar apoi trebuie preluat vechiul palmares şi apoi să vedem cine vine cu banii. Cam 1 milion sau un milion şi jumătate de euro se poate face un lot prin care putem promova. Chiajna a luat jucători într-o iarnă şi s-a salvat. Autorităţile locale pot acoperi alte cheltuieli, legate de stadion, transport, cantonament, nu neapărat cele legate de contractele jucătorilor. Important este să se vrea. Am vorbit şi cu Gică Popescu şi el îmi spune mereu că trebuie să se facă echipă la Craiova. Domnii Solomon (primarul actual n.r.) şi Prioteasa (preşedintele Consiliului Judeţean n.r.) se vor ţine de cuvânt şi se voir implica pentru a se face noul stadion” a declarat Gigi Neţoiu.

Cârţu: „Am fost agresat de bodyguarzi, aşa cum a agresat Mititelu imaginea Craiovei”

Deranjat că Sorin Cârţu vorbeşte despre proiectul resuscitării echipei oraşului, Mititelu considerând că aceasta este exclusiv a sa, fostul patron al Ştiinţei a dorit să intre în emisiunea de la Oltenia 3TV, însă a fost refuzat. După emisiune însă, „Sorinaccio” nu a scăpat de apostrofările staff-ului lui Mititelu. „Am fost agresat de bodyguarzi, aşa cum au agresat Mititelu şi ai lui pînă acum imaginea Craiovei! Nu m-au lovit, dar am fost împins, aşa, la intimidare. Ce să-i ceri lui Mititelu?A venit cu bodyguarzii şi se schimonoseau la faţă. Nu a fost vorba de bătaie, şi-au umflat muşchii. Am 56 de ani şi sunt de atâţia ani în acest oraş şi am ajuns să mă înjure Mititelu şi ai lui. Dacă eram la stadion, avea tot dreptul să mă admonesteze, dar în plină stradă nu e cazul să fii zmeu. Mititelu m-a înjurat, m-a ameninţat, unul dintre bodyguarzi la fel; o să fac plângere la poliţie. Mititelu a venit şi el să discute, dar mâncase usturoi şi nu puteam să vorbesc cu el” a declarat fosta mare glorie a Craiovei. În replică, Mititelu a afirmat că nu a fost vorba de o agresiune asupra ultimului antrenor care a adus eventul în Bănie. „Băiatul ăsta al meu nu este bodyguard, este băiat cu studii superioare. Cârţu a avut nişte cuvinte de nu pot fi reproduse. Este un om care înjură de 300 de ori pe minut. Pozează în victimă pentru că ştie că are simpatia lui de fotbalist din Craiova. Nu am ameninţat pe nimeni. E un jeg. Şi-a bătut joc de colegi din Craiova Maxima. El şi Cămătaru s-au bucurat de răul meu şi au pus presiune pe mine să fac numai greşeli. Să facă plângere, mi-e necaz că nu i-am făcut nimic. Eu nu i-am făcut nimic şi el pozează în victimă. Pe 18 iulie să îl întrebaţi ce părere are despre Universitatea Craiova” a declarat Mititelu la gsptv.

 

Sursa: cvlpress.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.