Craiova: Accident pe Bulevardul 1 Mai. Două persoane, transportate la spital

Craiova: Accident pe Bulevardul 1 Mai. Două persoane, transportate la spital

1.329
26
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

În această seară s-a produs un grav accident rutier pe bulevardul 1 Mai din Craiova. La fața locului au intervenit o echipă de descarcerare şi ambulanţă SMURD.

Din primele cercetări, şoferiţa unui autoturism marca Jaguar care circulă pe strada Deva, a traversat Bulevardul 1 Mai şi nu a acordat prioritate unui autoturism marca BMW care circulă regulamentar. După ce a lovit în dreapta spate Jaguar-ul, BMW-ul condus de șofer a ieșit de pe partea carosabilă și a intrat într-un stâlp. În urma impactului, două persoane din autoturismul marca BMW au ajuns la spital.



26 COMENTARII

  1. #21
    Junior
    Data de inscriere
     18-07-2012
    Locatie
     Metropolitan Craiova
    Mesaje
    80

    stalpul dumnezeu sa-l ierte a fost scos
    bmw sa-l manance fiarele vechi
    soferul bmw-ului sa dea cu subsemnatul la politie pt viteza neregulamentara
    dar nu am vazut jaguarul
    in rest soferitele si cei accidentati
    tre sa cante bine la medici ca daca nu le canta popa la cap
    drive safe
    cu durex

    MB-GIGABYTE B85M-D3HCPU-INTEL G3220RAM-4 GB DDR3 FSB 1333VIDEO- INTEL HD GRAPHICHDD-80 GB SATA MAXTOR MAIN UNIT -160 GB SATA SEAGATE SECOND UNITOPTIC UNIT-DVD RW LG LIGHTSCRIBE -DVD RW PLEXTOR LIGHTSCRIBEPOWER -LC420H-12CASE-HP Pavilion Media Center t3615.de
  2. #22
    0-day Member
    Data de inscriere
     13-12-2006
    Mesaje
    5

    nu mai este deva.. este adrian paunescu strada…putin respect

  3. #23
    0-day Member
    Data de inscriere
     22-10-2008
    Mesaje
    4

    Am fost la 20 metri de accident am fost primu care a incercat sa le scoata din masini . din puctul meu de vedere bmw avea viteza si mai avea o persoana care incerca sa treaca trecerea de puetoni si soferita avea timp sa treaca daca ala cu bmw incetinea la trecerea de pietoni si a avut si ea un pieton pe trecere pr partea cu hamatu . ala cu bmw nu cred ca avea mai mult de 24 ani. salvarea la luat pe 1 cred cal durea picioru orcum toti au iesit pe piciorele lor. pe bulevard se circula ca la nebuni nici sa trci bulevardu nu te lasa.

  4. #24
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     17-11-2008
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    490

    am vazut aseara accidentul la 1-2 min dupa ce se produsese,bmw era bine proptit in stalp… ..oricum el o sa ia amenda pt viteza si ea pt neacordare de prioritate

  5. #25
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    2539

    Si daca e soferita nu generalizati se intampla neatentie

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  6. #26
    Member
    Data de inscriere
     28-10-2005
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    159
    Citat Mesaj initiat de harlequin
    Femeile sunt mai prudente si mai „atente” la volan.. asta cand nu vorbesc la telefon. In general femeile stau prost la capitolul reactie si se sperie foarte usor..

    Cand nu vorbesc la telefon, cand nu se macheaza, cand nu isi aranjeaza parul in oglinda, cand nu schimba virulent melodiile, cand nu isi imparte opiniile cu prietena de pe bancheta din spate, etc. Daca stam sa facem recensamant doar pe tema asta, femeile sunt de 10 ori mai neatente decat barbatii.

    @Janice: Viteza redusa este doar un mit, insa nu este la fel si in realitate! cred ca 80% din femeile care le cunosc merg ca la curse, indiferent ca au carnet de 1 an de zile sau de 6. E mai usor sa pleci la fara 5 de acasa ca sa ajungi in oras la fix, si sa conduci ca o maniaca, decat sa pleci la fara 15 si sa mergi lejer.

    Nici barbatii nu sunt foarte departe dar un lucru e cert si stiut. Barbatii tin la jucariile lor Si aici vorbesc despre lucruri in general, pot dezvolta subiectul la infinit.

    P.S.: Exista si soferi si soferite bune! Cine stie ca face parte din aceasta categorie nu ar trebui sa se simta ofensat(a). Restul ganditi-va putin la repercursiuni, si fiti atenti/atente la volan! Atat viata voastra cat si a altora este in pericol!

    Edited by MOD - Semnatura. Forumul permite si crearea unei semnaturi care sa apara la sfarsitul mesajelor tale; aceasta ar trebui sa fie o fraza scurta, un citat celebru, eventual o gluma, dar care sa nu aiba dimensiuni prea mari; Deasemenea nu sunt permise link-uri directe sau tag-uri catre: site-uri, anunturi de mica publicitate, publicitate de orice fel; Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca regulamentul forumului fara a avertiza utilizatorul;

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.