CRAIOVA CAPITALA INTERNATIONALA A MODEI

CRAIOVA CAPITALA INTERNATIONALA A MODEI

49.627
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Pregatiti-va de inca un weekend  fashion la Craiova! In data de 28 August 2021, incepand cu ora 18:30,  Royal Models Agency in parteneriat cu Electroputere Parc ne aduc in scena  pentru  a 16-a editie cel mai prestigios eveniment de moda al verii, FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA.

Festivalul se va tine in incinta Electroputere Parc. Acest concept este unic prin structura sa, in cadrul primei sectiuni, in urma unei preselectii nationale in mai multe  orase din Romania s-au ales 12 concurente care vor participa in marea finala ce va avea loc la data de 28 August 2021. Concurentele vor sosi in Craiova pe data de 25 August 2021 si vor avea parte de un beauty-camp de pregatire pentru marea finala.

 A doua sectiune cuprinde un regal de moda, prin care creatorii de moda consacrati si debutanti, alaturi de cei invitati din strainatate isi vor prezenta in premiera colectiile de sezon, rezultatul fiind  intr-adevar coplesitor.

Invitatul special de anul acesta, recunoscut in lumea modei internationale, care ne va incanta cu prezenta este ROSICA MRSIK din Macedonia, care va aduce in premiera stilul macedonian pe podiumul festivalului de moda din Cetatea Baniei.

Avangardist, controversat, opulent, dramatic, couture, sex-appeal sunt termeni care prin simpla nominalizare descriu conceptele de creatie ale colectiilor semnate GEORGE HOJBOTA, designerul care revine dupa 2 ani la marele eveniment.

Festivalul de moda aduce in acest an doua show-uri de moda in premiera in  Romania:

– MENTOR o companie cu capital privat romanesc, care se ocupa din 1991 cu productia de imbracaminte profesionala, uniforme militare, de politie, de pompieri, de aparare civila si imbracaminte de protectie a muncii.  O colectie pe care am reusit sa o aducem pentru prima data la un eveniment de fashion.

– UNIVERSITATEA CRAIOVA vine in premiera pe scena festivalului de moda, unde va ului publicul cu o colectie indrazneata de echipamente oficiale de joc si echipamente de prezentare ale celor mai indragiti fotbalisti din Banie.

In cadrul evenimentul revin designeri ce au uluit lumea modei cu creatiile lor. YVETTE DESIGN promoveaza dress-code-ul pentru finete. Atelierul intampina clientii cu un design glamour, cu tinute de zi si de seara pentru doamne, dar si o colectie speciala pentru domnisoare.

URBAN KIDS este un concept de spectacol fashion inedit si educativ, care aduce la scena an de an colectii autentice prezentate de copii, anul acesta sursa de inspiratie fiind Parisul ”Toti sunt copiii mei si ai parintilor lor, si putini stiu, ca ei sunt cei care semneaza cu talent, fiecare suita de haine in parte. Ei sunt „Designerii”!” spune Dana Lita Stancioi, creatoarea brandului Urban Kids.

Pe langa rochii sclipitoare si colorate, modelele o sa poarte  si uniforme medicale, totul in semn de recunostinta pentru salvatorii din spitale. WONDER WINK by MED TEHNICA revine pe scena festivalului de moda al doilea an la rand cu cea mai noua colectie de echipamente medicale atat feminine cat si masculine.

Machiajul evenimentului va fi asigurat de catre echipa  EMA Make Up Studio condusa de Manea Elena, iar partea de hair style este asigurata de echipa BES COSMETICS ROMANIA.

            Evenimentele fashion lipsesc cu desavarsire in Cetatea Baniei, insa Royal Models Agency are grija ca in fiecare an, in luna August sa puna acest oras pe harta internationala a modei prin realizarea anuala a evenimentului FESTIVALUL DE MODA Miss Royal Models ROMANIA ce se anunta spectaculos.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.