Craiova cere înapoi 39 de jucători

Craiova cere înapoi 39 de jucători

348
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Clubul oltean a somat astăzi Federaţia şi Ligă să fie repus în drepturi.

 

Gruparea din Bănie solicită FRF şi LPF să pună în executare sentinţa Curţii de Apel Bucureşti, care a anulat decizia de dezafiliere temporară a Ştiinţei. Oficialii Universităţii le-au transmis şefilor fotbalului românesc că, în maxim trei zile, clubul trebuie să fie repus în situaţia premergătoare datei de 20 iulie 2011, când Comitetul Executiv a hotărât excluderea provizorie a Craiovei.

 „FC Universitatea Craiova a somat, astăzi, FRF si LPF, prin biroul executorului judecătoresc Violeta Parvan să pună în executare sentinţa nr 4230/25.06.2012, pronunţată de Curtea de Apel Bucuresti. Clubul a solicitat FRF si LPF repunerea imediata a clubului în situaţia anterioară datei de 20 iulie 2011.  În somaţie, clubul a solicitat FRF şi LPF ca, în termen de 3 zile, să fie repus în drepturi. În situaţia în care cele doua entităţi nu se vor supune acestei somaţii, FRF şi LPF vor suporta consecinţele penale, civile şi materiale ce izvorăsc din această inacţiune a lor.

 Reamintim opiniei publice că, în urma deciziei nelegale de excludere provizorie, luată de Comitetul Executiv al FRF în 20 iulie 2011, 39 de jucători aflaţi sub contract cu FC Universitatea Craiova au fost legitimaţi, fără vreo bază legală, la alte cluburi din ţară şi străinătate. De asemenea, facem menţiunea că drepturile federative ale celor 39 de jucători se aflau sub sechestru asigurator al ANAF”, se precizează în comunicatul emis de gruparea din Bănie. Oficialii olteni au prezentat lista cu cei 39 de jucători ceruţi înapoi şi au făcut public contractul lui Silviu Lung Jr, precum şi cererea sa de a deveni liber de contract în urma dezafilierii.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.