Craiova Running Club vă invită la „Crosul Toamnei”, în Parcul Tineretului

Craiova Running Club vă invită la „Crosul Toamnei”, în Parcul Tineretului

2.213
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

„Crosul Toamnei”, organizat de Craiova Running Club, va avea loc pe 18 octombrie, ora 09:00, și va aduce în fața publicului demonstratii de Steel Combat, tehnici si sfaturi despre stretching, kinesiotaping, tombole, dar și surprize pentru copii și părinți. Evenimentul sportiv se adreseaza tuturor persoanelor active, amatoare de miscare, indiferent de varsta sau pregatire fizica. 

 

Aflat la prima editie, Crosul Toamnei se adreseaza alergatorilor de orice nivel, indiferent de varsta sau pregatire. Se va alerga in Parcul Tineretului, o zona frumoasa a orasului care dispune de multe facilitati si incurajeaza activitatile sportive. Participantii pot alege una dintre cele 2 curse avute la dispozitie: Cros individual pe distanta de 6 km sau Stafeta formata din 2 participanti (un baiat si o fata) – 2 x 3 km.

 

Clasamentele se vor realiza pe categorii:


Open Masculin – 6 km individual
Open Feminin – 6 km individual
Stafeta Mixt – 2 x 3 km
De asemenea, va fi si o cursa a copiilor, cei mici fiind provocati sa parcurga o distanta de aproximativ 700 de metri insotiti de parinti. Inscrierile la curse se vor face atat online, cat si la fata locului, in ziua evenimentului. Contributia de participare la eveniment este de 20 de lei; participarea la Cursa copiilor este libera.

 

”Pentru ca iubim miscarea indiferent de forma in care este „ambalata”, incercam sa facem din „Crosul Toamnei” mai mult decat o simpla cursa, o competitie la care se da startul iar la final se premiaza castigatorii. Vrem sa le oferim participantilor o jumatate de zi in care sa se simta bine in aer liber, sa zambeasca, sa fie in acelasi timp si competitivi dar si fair-play, sa incerce lucruri noi, sa castige premii si sa se bucure de ele. Vom avea o demonstratie de Steel Combat – 25 de minute extrem de active in care Elena Bacizu – instructor de fitness – ii va provoca pe toti cei prezenti sa incerce un sport ce-si are originile in disciplinele de contact; profesionistii de la KinetoPlus vor fi din nou alaturi de noi si vor oferi tuturor celor „aflati in nevoie” masaj de recuperare, tehnici si sfaturi despre stretching, kinesiotaping; copiii vor avea cursa lor, una la care ii incurajam si pe parinti sa participe, eventual pe role, si sa se distreze alaturi de prichindei – daca pot tine pasul; punctele de hidratare si alimentare vor fi foarte bine aprovizionate”, spun organizatorii.

 

Craiova Running Club isi propune sa incurajeze, in aceeasi masura, atat performerii cat si incepatorii. In acest sens, organizatorii au pregatit un fond de premiere pentru castigatorii curselor de alergare si o tombola la care orice participant la eveniment are sansa de a castiga, in baza numarului de concurs.

 

Opţiunile de înscriere la curse sunt cros individual pe distanta de 6 km, ştafetă in echipă mixta de doua persoane (un baiat si o fata) pe distanta de 6 km ( câte 3 km pentru fiecare persoană) si crosul copiilor de 700 de m. Cei interesati pot gasi toate detaliile necesare urmarind evenimentul pe facebook: https://www.facebook.com/events/1483989751898014/ sau pe site-ul www.craiovarunningclub.ro, in sectiunea dedicata.

 

„Crosul Toamnei 2015” nu s-ar fi putut realiza fara sprijinul sponsorilor CEZ Distributie  si BCR si al partenerilor Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Dolj, Primaria Municipiului Craiova, KinetoPlus, craiovaforum.ro, Kiss FM, Noela Style, Decathlon Craiova, Blue Distribution. 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.