Craiova: Strada „Brazda lui Novac” se transformă-n bulevard

Craiova: Strada „Brazda lui Novac” se transformă-n bulevard

4.860
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Cu un buget de 35 de milioane de lei alocat reabilitării infrastructurii rutiere, Primăria Craiova îşi face „drum” şi în cartierul Brazda lui Novac, despre care Olguţa Vasilescu spune că va avea un bulevard modern, fluidizând, astfel, traficul din zonă. „O să vedeţi că se va schimba foarte mult” a stimulat edilul Craiovei imaginaţia audienţei, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută azi la sediul Primăriei.

Declaraţiile Olguţei Vasilescu nu s-au oprit însă doar la faza de incitare a curiozităţii, ci au oferit o imagine mai „largă” a lucrărilor de modernizare ce vor fi operate pe Str. Brazda lui Novac: „O să încercăm să o lărgim cât se poate, mutăm deja doi stâlpi care sunt ai Luxten-ului, ca să putem să retragem un pic trotuarele din intersecţii, astfel încât giratoriile să fie cât mai largi şi să se fluidizeze traficul”, a spus Olguţa Vasilescu. Ea mai spune că şi taximetriştii se vor bucura de condiţii mai bune, pentru ei fiind creată o alveolă specială. „Ideea este să facem din Brazda lui Novac un bulevard”, a conchis edilul-şşef al Craiovei.

Potrivit acestuia, peste două săptămâni – dacă vremea o va permite – municipalitatea va demara şi lucrările de reabilitare a străzilor Paşcani şi Tufănele. „Ne împiedică rău de tot vremea, nu ne aşteptam să mai ningă aşa, dar era prevăzut ca în două săptămâni să înceapă reparaţiile pe străzile Paşcani şi Tufănele, care iar sunt artere importante”, a adăugat Vasilescu.

4 COMENTARII

 1. #1
  Member
  Data de inscriere
   03-11-2009
  Locatie
   Brazda, Craiova
  Mesaje
  140

  Erea si timpul !!

 2. #2
  Newcomer
  Data de inscriere
   26-03-2013
  Mesaje
  11

  S-o vedem si pe asta!

 3. #3
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   18-09-2008
  Locatie
   Orasul Leilor,Craiova
  Mesaje
  396

  Ne umple olguta de uimire cand vine vorba de strazi

 4. #4
  Member
  Data de inscriere
   08-10-2005
  Locatie
   Craiova
  Mesaje
  129

  Au dat drumul la banda de dus care era la intersectie cu STR Doljului pana la intrarea pe C-tin Brancusi ? Colo in fata la Blue Moon aceea banda are peste 20 de ani si nu a fost niciodata in folosinta.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.